Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Melyik a legrosszabb jegy...

Melyik a legrosszabb jegy amit idén kaptatok és miből? Nagyon gáz ha egyelőre nyelvtanból meg matekból bukásra állok? Ti pótvizsgáztatok már valaha?

Figyelt kérdés

Csak szeretném tudni, mert folyton azzal jönnek hogy nincs még egy olyan gyerek mint én. :D

15/f

2012. nov. 23. 16:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
70%
Mindig van kire kenni a lustaságot. ;)
2012. nov. 23. 18:34
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha vannak terveid az életben, akkor nem azt nézed hogy másoknak milyen jegyeik vannak.
2012. nov. 23. 19:11
 13/29 anonim ***** válasza:
64%
Én tavaly Júniusban még ötből álltam bukásra de végül semmiből se buktam meg. Pedig egész évben sz*rtam a tanulásra. Idén egyelőre valamivel jobban állok. Még 9.-be meghúztak matekból de simán átmentem a pótvizsgán. 25%-tól már átmentél és talán már 10% után szóbelizhettél. Szóval nem érdemes tönkretenned az életedet a hülye iskola miatt.
2012. nov. 23. 19:48
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

1es, szaktantárgyból.

Szerintem annyira nem gáz, nálunk van, aki kb fél tantárgyból bukásra áll, meg volt olyan osztálytársam, aki 9 tárgyból bukott 7.ben.

Nem pótvizsgáztam még, és nem is szeretnék :D

3. válaszoló, azért szerintem a matek az rohadtul nem könnyű, szerintem a matekot utálják a legtöbben:D

2012. nov. 23. 20:26
 15/29 anonim ***** válasza:

# 14

Mondtam, hogy SZERINTEM!!!!!!:))

Amúgy mindenki más, nemde?:) Nekem a fizika, és a matek a legeygszerűbb tantárgy, sose kell figyelnem órán, és mindig 5,0 vagyok xd Gondolom más rühelli, mert osztálytársak is sírnak miatta...

2012. nov. 23. 20:36
 16/29 anonim ***** válasza:

4-es, matekból és bioszból is. :)

De igazából ebben az évben nem járok valódi osztályba, mert angol nyelvi előkészítős vagyok, és szinte csak angolt tanulok, a többi tantárgy nem lényeges. :)

2012. nov. 23. 20:45
 17/29 anonim ***** válasza:

Nem jegy.. de van egy osztályfőnökim..(bent maradtunk szünetben..) a legrosszabb jegyem a fizika kettes.. de kijavítottam.. :D

A nyelvtan eléggé.. a matek.. hát a kettes abból sem nagy tudomány.. :S

Nem pótvizsgáztam még.. (eddigi legrosszabb év végi átlagom: 4,6)

2012. nov. 23. 22:44
 18/29 anonim ***** válasza:
ja és 14l
2012. nov. 23. 22:45
 19/29 anonim ***** válasza:
Szakmai tantárgyakból rengeteg, 8-ból 5 tantárgyból állok bukásra. Mondanom sem kell, hogy szakirányt tévesztettem, és jövőre kicsit változtatok az elképzeléseken :D
2012. nov. 24. 00:52
 20/29 anonim ***** válasza:
én földrajzból ebben az évben sokat rontottam,két egyesesm van,és 2,3-ra állok.:s
2012. nov. 24. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!