Kamaszok! Szerintetek egy felsős bulira egy hatodikos norma ha elmegy?
Felsős buli lesz a suliban, vagyis 5. 6. 7. 8. osztály. Szerintetek egy hatodikos nem "kicsi" ehhez?
12/L (hatodikos)
sulibuliban nincs pija.. akik köptek.. hát okcsá .. xD kicsit se vagytok ám gázak.. ;')
6.ban még én is mentem.. ma már inkább barátokkal valamerre mert unalmas.. ;DD
Menj nyugodtan.. ha nemjó úgy is haza mész no para..
Amúgy akik köpték az osztálytársat: nem mondod komolyan hogy 6.os létedre még soha az életben nem ittál alkoholt.. könyörgöm..mi nagy dolog van a páleszban?? gyakorlatilag semmi.. -.-"
8.o(l)
Köszi, látom, aggódásra nincs okom! :)
Am én inkább csórtam volna tőlük, mint hogy beköpöm őket, de nem sokat, és én is ittam már egy két kortyocska pálinkát, meg összegyűjtve kb. 1 pohár sört! és? Annyi nem fog senkin! Szóval, de azért nézet kérdés! ;)
# 5
És ettől jobb lett nektek? Spiclik.
Lécci ne veszekedési központ legyen!
Ők azt tették, ez van.
Haha... én nagyon szerettem 6.-ban az ilyeneket. Tökre olyan volt, mintha nagyok lennénk, és tényleg buliznánk. :) Most... 8 osztályos gimibe járok, és a felosztás sulibulikon: 8ig a kicsik (5.-8. osztály) aztán 9-ig a nagyok (9.-12. osztály) Na...9ig általában alig marad egy maroknyi ember... inkább mennek egy normális buliba. :) A sulibulik úgy 14 éves korig tökjók, utána már nagyon kevés.. :)
16L
Kedves 11-es...én életemben először 9.-ben ittam alkoholt...és még így is korainak tartom...
16L
Miért ne mehetnél? :)
"Amúgy akik köpték az osztálytársat: nem mondod komolyan hogy 6.os létedre még soha az életben nem ittál alkoholt.. könyörgöm..mi nagy dolog van a páleszban?? gyakorlatilag semmi.. -.-"
Képzeld, én is hatodikos vagyok és még életemben(!) nem ittam alkoholt! Ebben a korban még bőven nem kéne és nem is szabad! Mit gondolsz, az áruházakban, boltokban miért nem adnak el 18 év alatti személynek alkoholtartalmú cuccot?
Mi nagy dolog benne? Az, hogy tönkreteszi a májad. Lehet, hogy kis mennyiségtől még éppen nem lesz bajod, de attól még káros. Lehet, hogy nagykorúak már ihatnak, de nektek még nem nagyon tudja feldolgozni a májatok.
Azokat rühellem nagyon, akik (tisztelet a kivételnek) minden hétvégén mattrészegre isszák magukat, mert ettől menők. Szerencsére az én ismeretségi körömben nincsenek ilyenek.
Üdv.: egy normális gyerek
Köszönöm, elmentem, és jól éreztem magam, pia még a közelben sem volt, és máig felemlegetjük a nagy sulivonatot. :D
Remélem máskor is lesz ilyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!