Az baj hogy 13 évesen nem érdekelnek a fiúk?
Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 17:48
11/27 anonim válasza:
Dehogy baj! Pont Te vagy normális! 13 évesen még gyerek vagy, legyél büszke arra, hogy ilyen okos és értelmes lány vagy!!! Sok kortársad vehetne Rólad példát!
12/27 anonim válasza:
A lányom is 13 éves, és hála az égnek, még nem érdeklik a fiúk:) Én ennek nagyon örülök, mert bőven lesz még ideje az efféle dolgokra!
13/27 anonim válasza:
Én is 13 vagyok de SAJNOS érdekelnek... de ez egy viszonzatlan szerelem... :((
14/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Akkor megnyugodtam :D
2012. nov. 16. 21:54
15/27 A kérdező kommentje:
11-es Köszönöm h ezt gondolod :)
2012. nov. 16. 21:55
16/27 anonim válasza:
Szia! :) A 11-es vagyok. Minden szavam a lehető legkomolyabban és legőszintébben gondoltam! :) Ezért a gondolkodásért Te csak maximális tiszteletet és megbecsülést érdemelsz! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
17/27 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszönöm :) Viszont kívánom.
2012. nov. 17. 12:00
18/27 anonim válasza:
És a lányok érdekelnek? Feléjük vonzódsz, vagy ilyesmi?
19/27 anonim válasza:
11-nek igaza van! Én is ezt mondom! Nagyon aranyos kislány lehetsz, és vigyázz is magadra, bármit mondanak a fiuk, vagy lányok! Sok hasonló már túl van sok dolgon, de sajnos ez csak kárukra lesz, de ezt még ők nem tudják! Én egyedül neveltem a lányom 10 éves korától. Nekem is normális lányom van! Hála az Istennek. Nem vagyok vallásos. Ja és férfi vagyok.
Inkább tanulj, okosodj!
20/27 anonim válasza:
jó neked hallod :)
én 14 vok, engem érdekelnek, sőt halálosan bele vagyok egybe zúgva, de le se sz*r... =/
szal addig örüljél míg nem érdekelnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!