Az baj hogy 13 évesen nem érdekelnek a fiúk?
Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 17:48
1/27 anonim válasza:
Nem baj! :) Ne aggódj ettől nincs semmi bajod.
2/27 anonim válasza:
Nyugi, én is 13 vagyok, és egyáltalán nem érdekelnek. Ilyenkor még éretlenek, nem keresnek komoly kapcsolatot, majd 16 évesen ráérünk szerintem :)
3/27 anonim válasza:
Jaj, de jó neked.:) Csak irigyelni tudlak. Én szerelmes vagyok!:$ De nem jó, mert nem viszonozza... :/ Ilyenkor irigylem azokat, akiket nem érdeklik még a fiúk!
5/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Hát az osztályomban pár lánynak van barátja
2012. nov. 15. 18:01
6/27 anonim válasza:
Figyelj az,hogy van barátjuk az főleg azért van,mert azt hiszik az a menő és attól felnőttek lesznek,de egyátalán nem baj ha te még kislányként nem akarsz fiúzni nem is kell,eljön majd az ideje,normális esetben Ők sem csinálnak többet a kézfogásnál,szájra puszinál max csóknál.Nem maradsz le semmiről akkor sem ha te csak 15 éves fogsz 'szerelmes" lenni.
7/27 anonim válasza:
Én 12 évesen voltam először "szerelmes". De teljesen normális, hogy még nem érdekelnek a fiúk, ne aggódj. :)
Most 15 vagyok, de valahogy nem érzem magam érettnek egy kapcsolathoz. (nem tudom, ez normális-e? ) De ennek ellenére jelenleg is tetszik valaki, bár azt hiszem én neki nem.
8/27 anonim válasza:
Én 16 vagyok, és máig nem érdekelnek. Nem tudom hogy mennyire van baj velünk, de legalább tudd hogy nem vagy egyedül :D
9/27 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :DD
2012. nov. 15. 18:27
10/27 anonim válasza:
de kis édes vagy :)
dehogy baj, hogy nem érdekelnek- ez szól az idősebbeknek is, akik írták hogy őket sem :)
majd eljön az ideje, mikor más nem is jár a fejetekben, mint a fiúk :)
az meg hogy az osztálytársaidnak van barátja? kit érdekel? nem vagyunk egyformák, és ez így jó. és hidd el ők sincsenek előrébb mint Te, hogy nem érdekelnek. így legalább 100%osan tudsz a tanulásra, a barátaidra, a hobbidra figyelni, nem vonja el a figyelmed semmi :)
vigyázz magadra!
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!