SEGÍTSETEK! Eléggé cikinek érzem magam meg úgy érzem hogy az új sulimba lenézőek lesznek velem. A barátnőm szerint nincs okom rá de én nem tudom ezt a helyzetet elfogadni! Mit tegyek?
A családom nem gazdag...azt se tudom mondani hogy rendesen megtuduk élni.Sok anyagi problémánk van.1barátnőm van aki gazdag családban él és átlagosan viselkedik szóval nagyon normális.Több barátnőm volt akiknek elmondtam hogy mi a helyzet itthon de azok még viccelödve is kigúnyoltak.Ez rosszul esett.Nem is mertem öket ide felhivni.Idáig csak a barátnőm mertem.Albérletben lakunk szép környéken,panelba.Nincs külön szobám se ágyam.A 76éves mamámmal vagyok együtt.Régies leamortizált, innen-onnan kapott bútoraink vannak.Nem vagyunk romák,a lakásban tisztaság van általában rend is.Szégyellem ezt a helyzetet.Az a legrosszabb hogy ha elmegyek ismerösökkel valahova akkor üres zsebbel megyek,ha megéhezek akkor addig éhes maradok mig haza nem jövök.Nem járok divatos új cuccokba de ez a legkevesebb bajom,mert nincsenek szakadt koszos ruháim.Sok fiú közeledik/közeledne...egyikse olyan életű mint én..ezért elutasító vagyok.Rettegek attól hogy valaki randit kér vagy hogy valakit jobban megszeretek és esetleg járnánk.Külsöm alapján senki nem gondolná hogy mivan.Szinte mindenki jófej humoros és aranyos lánynak tart.Szeptembertöl középsuliba fogok járni és félek hogy a külsö dolgok jobban fognak számítani mint a belső ezért lenéznek meg csórózni fognak majd.Meg ha barátkoznak is velem akkor néha felkell ide hivjam az új barátaimat,mert az szemétség lenne hogy én mindenkihez átmegyek,ök meg nemjöhetnek hozzám.Nem vagyok nagyra vágyó csak szeretnék sokkal normálisabb életet,valakivel járni,néha vásárolni...stb szerintem ez érthető az én koromba.Nem nyílhatok meg mindenkinek,mert manapság valaki jó bulinak tartja azt hogy másokat lejárat,én meg az elkövetkezendő 5évben nemakarok egy saját magamba fordult barátnélküli depis lány lenni.Amúgy anyámnak ezt nem mondtam mert biztos hogy a lelkébe taposnék.Van/volt valaki ilyen helyzetben?Tudtok valami tanácsot adni?Minden gondolat vagy vélemény érdekel.Előre is köszi!
14/L Bp-ről
Szia én 13 éves lány vagyok :)
A válaszokat nem olvastam el sorry.
DE.
Nekem annyi van,hogy nagyon sz*r anyagi helyzetben vagyunk most,de a házunk az hál istenek most jó ,külön szoba stb.. :)
De az összes barátnőm olyan gazdak.És rossz mikor megyek hozzájuk és egy kosárba teli 1000.2000 forintosokkal és abból kivehet akármennyit elmenni,pizzáni,fagyizni stb...
Annnyit tudok mondani,hogy:
Aki ezeknek a dolgoknak ellenére barátkozik veled,azt becsüld meg és arról tudod,hogy a azért szeret aki vagy
AKi ezek miatt a dolgok miatt utasít el téged annak meg örülj,emrt tudod mi miatt akart veled barátkozni.
Ne szégyelj semmit se,hidd el aki gazdak annak,se jobb sőt leeht,hogy rosszabb,mert mindenkit nagy lelekel hívogat magához látszatra sok barátnője van közbe este sír,hogy senkije sincsen.
Neked meg van egy kedves barátnőd,akit becsülj meg.
Sok mindent nem tudsz tenni,annyit,hogy ezek miatt nem szomokodsz,hisz ez nem a világ vége.Vegyél reggel 3 jó nagy levegőt és vágj bele az életbe,boldog legyél,hogy van családod,fedél a fejed fölött,étel,ital,barátnő,van hol aludnon....és ne a rosszat nézd hanem az oldal jó oldalád.És ha kedves leszel mindenkivel,segítőkész stb..akor utána már nem kell szégyelni semmit se.Az életben mindig lesznek olyanok aki kez miatt lefognak nézni téed és akor mivan?Elenengeded a füled mellet és kész.Sajnos nekem beszéd hibám van,nemtudom kimondani az r betűt így nem értik a nevem,most megyek én is középsuliba és jönnek velem a agzadag "barátnőim" hát gondolhatod?Sz*r érzés,hogy tudom,hogy a hátammögött meg majd kiröhögnek ahogy bemutatkozok,mivel egy ideig én is velük voltam,de hála istennek megszakadt a kapcsolatunk,nem részletezem miért.És mivan ha kirhögnek,mert hülyén beszélek?Én is nevetek közbe magamon,ilyen az élet mindenkinek vannak hibái,nekik ez a hibájuk,hogy lenéznek,kibeszélnek,kicsúfolnak engem ez miatt.Én igyekszem,hogy kitdjam mondani,de nemmegy,nemtudok neki mit csinálni,de én legalább teszek valamit érte,ők meg semmi,még élvezik is.De elengedem magam mellett,tudom,hogy aki majd megakar ismerni az meg is fog,majd max leírom a nevem :).Szóval fel a fejjel :)
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó válaszoló:Jó hogy te ennyire pozítiv vagy :)
mi sem vagyunk jó helyzetben,tesómnak van vőlegénye és ők gazdagabbak mint mi és mikor haza szoktak jönni akkor nem nézi a vőlegénye h mi van itthon (nem tökéletes minden)
de annyira szeret meg mi is őt hogy az hihetetlen,nagyon rendes gyerek..szereti a tesómat és nem foglalkozik azzal hogy ő hol is lakott meg ilyenek..mert nem nagyképű lenéző stb.. neked is lesz majd egy ilyen srác hidd el..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!