SEGÍTSETEK! Miért félt ennyire?! Nem vagyok már óvodás! Mit csináljak?
14 éves lány vagyok és tudom hogy mit szabad ennyi idősen és mit nem..nem vagyok olyan fajta aki könnyen bele megy dolgokba!!Ennyi idősen(sőt még jópár évig!!)sosem feküdnék le fiúval semmi pénzért!!Nem cigizek(soha nem is próbáltam)nem iszom(még kortyolgatni sem)
De van most egy barátom.Nem akarok vele sokat mert tudom h ennyi idősen nekem az nem kéne!Max szájrapuszi,séta ölelés kézfogás....de anya nem enged el vele sehová!!Nem akartam csak sétálni menni vele de azt is megtiltotta!Egyetlen egy barátnőmmel enged el sétálni,vele is csak 1 órára...ez eddig nem is zavart...de ezt a fiút szeretem és ő is engem...akkor mért nem enged el??Oké régen nagyon hülye gyerek volt és lehet hogy anyának az maradt meg benne(a családja meg katasztrófa!ha azt lehet egyáltalán családnak mondani!)de azóta még én is meglepődtem mert teljesen megváltozott és nagyon aranyos..valamelyik nap pl. rászólt egy fiúra aki piszkált engem...
Találkozni szeretnék vele de anya megtiltotta(nem akarok anyának hazudni és titokban mert abból ugyis csak vita lenne....és nem szoktam vitatkozni!)
Szerintem lég megbízható vagyok ahhoz hogy elmenjek vele!
Hogyan lágyítsam meg a szívüket??
Mit csináljak??
1. válaszoló
Elképzelhető hogy inkább miatta...tudom hogy nem kedvelik őt...De nem tudom hogy belemenne-e a fiú..ez annyira cikin hangzik XD
Miről beszélgetnénk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!