Csinálhat ilyet a tanár? 1 percet késtem és nem enged be órára?
Sziasztok!
A Közlekedés óráról 1 percet késtem , Bement az utolsó gyerek én meg rohanok egy 5 másodperc lehetett, közte és én ajtózáráskor. Köztem a tanár rákezdi, hogy mit keresek, én meg mondom, hogy órára, rávágta ,hogy 1 percet késtem és nem enged be az óráról,pedig osztályfőnök hivatott. Mondtam neki, ő mondta ha törik ha szakad bent kell leni. Mentem vissza és akkor történt ez, pedig csak egy 5 másodperc lehetett köztünk és nem enged be. Meg ha nem megyek ki p.i.cs.á.n fog rúgni, ezt szó szerint mondta. Pedig én vagyok harmadik legjobb tanuló közlekedésből, de hiába.
Így, ha bármi is lesz, az ajtó mellet fogok leni.
Mások is késtek más óráról van ,hogy a tanár be se írta őket, vagy csak írta ,hogy 5 perc késés. Ez a vén tanár meg nem enged be.
Ezt megteheti a tanár?
Én egy kicsit mosdatottnak érzem a sztorit. A tanárok nem szoktak szívózni azzal, aki osztályfőnöknél volt. El szokták hinni. Kivéve annak, aki folyton kamuzik, mindig lóg, na az ilyennek már azt se, amit kérdez.
Főiskolán is megcsinálják, h aki nincs ott órakezdéskor, az íyg járt, kint marad, nem kerül fel a névsorra. Márpedig a névsoron jobb szerepelni, elhiheted.
Ha azért késtél, mert az osztályfőnöknél voltál, meg kellett volna értenie.
Legközelebb legyél bent csengő előtt!
ha valóban az oföd miatt késtél, akkor az igazolatlant átírja majd neked.
egyébként mint annyian írták előttem: megteheti. ez van sajna. viszont ezzel arra sarkall, hogy ne késs. nem csak a kötelező tananyagot tanítják ám :)
én rendszeresen késtem első órákról, hát volt is jó pár igazolatlanom emiatt... beírtak hiányzónak, és nem javították át késésre. meg kell tanulni. ez van :)
Egy órát beoffoltál vedd így nem akkora dolog ez valakinek elkéred az órai jegyzeteit aztán legközelebb jobban próbáld osztani az idődet ha ennek a tanárnak az óráira kell sietned . De ne vedd a szívedre, ne haragudj emiatt a tanárra mert csak neked lesz rosszabb.Amúgy én úgy tudom 25 percig késés aztán igazolatlan óra. tehát 24 percet be kéne írni hogy 24 perc késés , de 25 percre már igazolatlan óra.
ha nem vagy az igazolatlanokkal elcsúszva nagyon akkor hanyagold is ezt, és mivel úgy látom ez azért téged bánt gondolom nem veszed félvállról a sulit nem lesz veled semmi baj , csak ne vedd komolyan ha így szívózik veled valamelyik tanár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!