Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ilyen hamar felnőttem?

Ilyen hamar felnőttem?

Figyelt kérdés

Így 16 évesen. Nem érdekel a cigi, meg hasonlók.

Én már a jövőmet tervezgetem!

Egy évben 2szer bulizok. Ebből egy szilveszter.

Sokan mondják, hogy csak testileg vagyok 16.

De szellemileg már idősebb vagyok.

Ilyen hamar felnőttem volna?

f/16

2009. aug. 14. 13:34
1 2
 11/18 anonim válasza:
32%
17/f vagyok,minden igaz rám amit írtál.Húhú jövőre szavazok is!Szerintem felnőttél
2009. aug. 16. 02:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól még nem vagy felnőtt hogy érettebben gondolkozol mint az átlag 16 éves. Nagyon hirtelen sokat is lehet változni jó vagy rossz irányba is. Sokat számít a baráti társaság is akik igencsak befolyásolják a viselkedéseteket. Örülök hogy vannak még ilyen tinik is akik nem csak cigiznek isznak meg hasonlók. Csak maradj ilyen gondolkodású 2 3 év múlva is. A buli viszont szerintem igen is hozzá tartozik a normális élethez csak az nem mindegy hogy milyen körülmények között történik. Szerintem kicsit különc vagy. Fontos hogy néha azért jól is érezd magad ne csak a társadalomnak akarj megfelelni.
2009. aug. 17. 14:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy olyan 16 éves fiú/lány is lehet felnőttes gondolkodású, aki egy évben többször eljár bulizni, akár néha iszik is. A felnőtteknél is belefér, nem? A hétköznapokban ettől ugyanúgy gondolkodhat, viselkedhet felnőttesen.
2009. aug. 17. 16:42
 14/18 anonim ***** válasza:
22%
Sose hittem volna, ezek szerint nem csak én vagyok ilyen :) f/16, már tervezem, hogy mikor lehet gyerek, milyen állásom lesz...
2009. aug. 27. 11:27
 15/18 anonim válasza:
15%
Bár én csak 15 vagyok,én is ugyan igy gondolkodom,nem értem kkot miert lennénk különcök?!Csak mert nem lázadozunk és jobban szeretjük a nyugodt,harmonikus életet?!Én is a jövőmet tervezgetem,pszihologus szeretnek lenni majd egykor.
2009. aug. 30. 14:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Én pont igy vagyok,csak a kémia nem érdekel. Állitólag ez a tehetséggel születik!

több ilyen ember kellene!

2009. aug. 30. 16:19
 17/18 anonim válasza:
Ez mind szép és jó csak nehogy 30-40 évesen jöjjön ki hogy: Ejj basszus én még bulizni akarok. mert tizenévesen csak ültem a szobában és lestem a Barátok köztöt amíg a többiek buliztak. Én véleményem: Néha jó kirúgni a hámból amikor nem kell semmire sem odafigyelni. DE mindezt, úgy hogy tartsuk be a mértékletességet.
2010. jan. 18. 23:40
 18/18 anonim ***** válasza:

pfff...hát te tudod:)

Én ha vissza pörgethetném az időt 16-17 éves lennék:)

Amikor nincsenek számlák...lakbér...meló...pénz...csak a suli a legnagyobb probléma...

Ne akarj még felnőni nem olyan jó az mint ahogy 16 évesen gondoltam:D

Sok a probléma :P Én élnék a helyedben...

Persze nem kell ahhoz szét bagóznod a tüdőd meg szét inni a májad -főleg nem 16 évesen :O - De élj..Mit mesélsz majd a kölköknek?

Hát igazából otthon ültem...Kelj fel fiam és járj:D:D:D

Carpe Diem:)

24/l

2011. aug. 4. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!