Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Túl hamar belezúgo...

Mit tegyek? Túl hamar belezúgok mindenkibe:/ 13L

Figyelt kérdés

Sulit váltottam, egyből beleszerettem egy kedves, helyes srácba, jól elvoltunk, kézenfogás, dúl a nagybetűs Szerelem, aztán vége. Fél évvel később farsangoztunk, ott is összeismerkedtem egy eddig csak látásból ismert sráccal, kész a szerelem, három hónap és szakított. Aztán egy évfolyamtársammal kezdtem többet beszélgetni, zenélgettünk, egyszer csak szerenádozott nekem, megintcsak beleszerettem, 2 hónap járás. Mindegyikükkel még jóban vagyok. Most zenesuliban új párt kaptam, csak párszor beszélgettünk, de elkísért haza, bókol és úgy érzem megint túl könnyen beleszeretek...Olyan rossz érzés, mit tehetnék ellene? Ez is "normális" kamasz furcsaság? Megjegyzem csak egyikükkel csókolóztam, többiekkel addig se mentem el.

13L

2011. máj. 29. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
teljesen normális
2011. máj. 29. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Pont ugyanez van velem, illetve egy különbséggel én mindig abba szeretek bele, aki nem lehet az "enyém"...

És megint ez van... :'(

14L

2011. máj. 29. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
normális.
2011. máj. 29. 22:07
 4/7 anonim válasza:
46%
Fiatal vagy te még a szerelemhez.Nem tudod mi az még..Ne keseredj el emiatt,normális hogy ezt érzed..
2011. máj. 30. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:
normális
2011. máj. 30. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem fordítsd azt az energiát, amit ebbe ölsz másra, mindenki jobban jár, de főleg te, hogyha ebben a korban még nem pasizgatsz, hanem értelmes dolgokkal foglalod le magad.
2011. máj. 30. 19:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Én ezt nem nevezném pasizásnak, mert nem k*ratom magam, csak egyszerűen olyan rendesek, hogy úgy érzem tudnék velük élni örökre..
2011. máj. 30. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!