Ilyen hamar felnőttem?
Így 16 évesen. Nem érdekel a cigi, meg hasonlók.
Én már a jövőmet tervezgetem!
Egy évben 2szer bulizok. Ebből egy szilveszter.
Sokan mondják, hogy csak testileg vagyok 16.
De szellemileg már idősebb vagyok.
Ilyen hamar felnőttem volna?
f/16
Ez a kérdés olyan, mintha én írtam volna ki, azzal a különbséggel, hogy én lány vagyok. :)
Megkérdezhetem, ha nem túl személyes, hogy milyenek a barátaid és hogy elfogadnak-e a többiek?
Egy igazi barátom van az elfogadja.
Akiket ismerek: Dohányoznak, Isznak stb.
De a tanáraimmal és a többi felnőttel mindig jó volt a viszonyom.
cukik vagytok és ügyesek.
az szép és becsülendő dolog, hogy nem dohányzol meg iszol, de vigyázz, mert lehet, hogy csak MÉG nem jött el a mélypont... meg a "vagányságból elszívok egy doboz cigit egy nap alatt" érzés. érted mire gondolok, ugye?
nagyon becsülöm ezt a viselkedést a kamaszoknál, de vigyázz ezzel a kijelentéssel, hogy hamar felnőttél stb.
és főleg ne kérkedj vele majd a jövőben, mert akkor az ugyan az a szint, mintha a dohányzással vagánykodnál.
remélem érted mit akarok mondani.
tényleg nem bántásból mondom!!!
üdv.
Szerintem ez nem igazán tükrözi hogy felnőttél volna. Egy ilyen züllött világban, aki nem bulizik, cigizik meg piál, az az okos, érett fiatal, követendő példa, stb... Na peeersze... Én cigizek, bulizok, de közbe tanulok (még nyáron is, az érettségi tételeket, pedig még 2 évem van addig!), tervezem a jövőmet, nagyon céltudatos vagyok. Akkor én most mi van? Addig kell annyira élvezni az életet, amíg és ahogy lehet. De ettől függetlenül úgy érzem, én is érettebb vagyok a koromnál.
Jah és előre is köszi a lepontozást!
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!