Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan szerzi be a 15 éves...

Hogyan szerzi be a 15 éves fiam a napi cigaretta adagját?

Figyelt kérdés
1 éve 1 fillért sem adunk neki, spórolt pénze nincsen és nem szeretjük ha cigizik, erre ő minden nap bűzlik a bagószagtól.
2012. nov. 12. 20:41
 1/10 P.S.94 válasza:
100%
A barátok könnyed adhatnak neki, az én tesóm is cigizik és gyűlölik a szüleink, már mindent megpróbáltak, olyan balhék voltak itthon... De sajnos egy dolog biztos nem tehetsz ellene semmit!
2012. nov. 12. 20:44
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Vagy lejmol,vagy valahogy megszerzi rá a pénzt...
2012. nov. 12. 20:47
 3/10 anonim ***** válasza:
13%

Ha nem adsz neki egy fillért sem, akkor tuti hogy valami illegális dologgal szerez pénzt, és nem csak cigire.

15 éves gyereknek igényei vannak pl csoki, csipsz, meki, kóla, és nálatok a cigi. ezt mind fizeti valamiböl ha ti nem adtok neki pénzt.

árulhat drogot, lophat, hamisíthat dvd, cd-t és még ezer illegális dolog van. én a helyedben egy normál könnyed beszélgetést ejtenék vele mit is müvel, mert ha egy száll cigit sem szív vannak igényei és tuti ki is elégíti ezeket.

2012. nov. 12. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Jaaj hagyjuk már...1 doboz cigi miatt már egyből drogot árul nem???pff...ez hülyeség.

Egyértelmű, hogy valamelyik osztálytársától van.Nálunk is ez ment.Valakinek egy fillért sem adtak a szülei, így másoktól lejmolt...ez így megy.

2012. nov. 12. 21:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

kér a többiektől. már középsuliba jártam, mikor rászoktam (bár dolgoztam és magamnak vettem) mindig volt 1-2 ember akinek soha nem volt cigije, és jöttek kunyerálni...

igazából nem nagyon tudtok ezzel mit kezdeni, ha akarja úgyis megoldja, hogy legyen neki.

2012. nov. 13. 11:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmit illegális nincs szerintem... egyszerűen kimegy a barátokkal egy cigire, aztán " hé, haver felezzük már el! "

és ezt eljátsza párszor, és kész is...

2012. nov. 13. 15:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Gondolom kér,a haverjaitól vagy akárkitől.volt hogy nekem sem volt cigim,már majd meg pusztultam és kértem.ennyi.:D
2012. nov. 14. 16:40
 8/10 anonim ***** válasza:
nálunk pl ha nagyon le vannak égve, körbejárnak az osztályban, hogy tesztekkel akarják megtudni a tüdőrák okait és kezelését, csak kell a kísérleti tárgyra pénz. ha egy 30 fős osztályból csak mindenki 20 forintot ad, az már 600 ft :D
2012. nov. 15. 20:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Tini kor. Én is benne vagyok, de nem cigizek. :) Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de van olyan ismerősöm, aki még 15 évesen kapott a szüleitől. Nem nagy dolog, senki nem halt még bele. Főleg, hogy semmit nem is mond el. Felvilágosítjátok, hogy vagy abbahagyja, vagy komoly szankciókra számíthat. Esetleg elvenni a telefont, gépet, ha semmi nem hat, meg el lehet verni. Persze nem nagyon, inkább szellemileg hasson rá, mint fizikailag.
2012. nov. 15. 21:11
 10/10 anonim ***** válasza:

PERSZE,a napi cigiadagjáért(ami lehet,hogy csak 2-4 szál) már egyből drogot árul..Istenem..

Ennyit még simán összelejmol,vagy azt mondja,hogy kajára kell a pénz,és amit adtok neki abból vesz egy fél dobozzal a barátaitól,sőőt,szülinapra/névnapra/karácsonyra kapott pénzből (gondolom,hogy akkor a rokonok szoktak neki adni) elég szépen 'elél' pár hétig,vagy hónapig(főleg ha tölti,vagy töltött cigit vesz valahonnan,akkor az úgy még olcsóbb.)

Sajnos ez ellen már nem tudtok tenni semmit,ellenőrizni sem tudjátok,mert ugye a suliban is tud cigizni.

15/L

2012. nov. 18. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!