Hogyan szerzi be a 15 éves fiam a napi cigaretta adagját?
Ha nem adsz neki egy fillért sem, akkor tuti hogy valami illegális dologgal szerez pénzt, és nem csak cigire.
15 éves gyereknek igényei vannak pl csoki, csipsz, meki, kóla, és nálatok a cigi. ezt mind fizeti valamiböl ha ti nem adtok neki pénzt.
árulhat drogot, lophat, hamisíthat dvd, cd-t és még ezer illegális dolog van. én a helyedben egy normál könnyed beszélgetést ejtenék vele mit is müvel, mert ha egy száll cigit sem szív vannak igényei és tuti ki is elégíti ezeket.
Jaaj hagyjuk már...1 doboz cigi miatt már egyből drogot árul nem???pff...ez hülyeség.
Egyértelmű, hogy valamelyik osztálytársától van.Nálunk is ez ment.Valakinek egy fillért sem adtak a szülei, így másoktól lejmolt...ez így megy.
kér a többiektől. már középsuliba jártam, mikor rászoktam (bár dolgoztam és magamnak vettem) mindig volt 1-2 ember akinek soha nem volt cigije, és jöttek kunyerálni...
igazából nem nagyon tudtok ezzel mit kezdeni, ha akarja úgyis megoldja, hogy legyen neki.
Semmit illegális nincs szerintem... egyszerűen kimegy a barátokkal egy cigire, aztán " hé, haver felezzük már el! "
és ezt eljátsza párszor, és kész is...
PERSZE,a napi cigiadagjáért(ami lehet,hogy csak 2-4 szál) már egyből drogot árul..Istenem..
Ennyit még simán összelejmol,vagy azt mondja,hogy kajára kell a pénz,és amit adtok neki abból vesz egy fél dobozzal a barátaitól,sőőt,szülinapra/névnapra/karácsonyra kapott pénzből (gondolom,hogy akkor a rokonok szoktak neki adni) elég szépen 'elél' pár hétig,vagy hónapig(főleg ha tölti,vagy töltött cigit vesz valahonnan,akkor az úgy még olcsóbb.)
Sajnos ez ellen már nem tudtok tenni semmit,ellenőrizni sem tudjátok,mert ugye a suliban is tud cigizni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!