Hogyan neveljek úgy, hogy "Normális" maradjon a gyerekem?
Szerintem sehogy. A gyermeked is lesz kamasz. Nem zárhatod be az ajtó, hogy na most itt maradsz,se tv, se barátok.
Én is mindig itthon ülő voltam,most tizennégy vagyok,lány és én is eljárok itthonról. Éjfélre érek haza. És most micsináljak mást? Ha nem megyek semerre, úgymond nem csavargok, akkor nem lesznek barátaim és nem tudok mikor élni. Az, ha a gyermeked elmegy este nem azt jelenti, hogy egyből bajba lesz, drogozik és iszik. Oké....én is iszok néha,na és akkor mivan? Nem leszek, sem alkoholista sem ilyesmi. Azt is csak mértékkel. Mondta nekünk a rendőr is , hogy mindenki életében vannak ilyen időszakok. A cigi más téma. Én nem cigizek, nem is fogok. Az, már csak a gyermekeden múlik. Nem tudom mások, hogy vannak vele, de én azért nem cigizek mert tudom,hogy károsít, és sok pénzt elvesz. Hazudni, nem szoktam. Na jó nem mondok mindent úgy el ahogy vagy, mert nekem is van magánéletem. Nem fogok mások orrára kotni mindent, még ha az anyámról is van szó. Ez a tv-s dolog meg hülyeség. Az a legjobb ha normális iskolába iratod a gyereked, nem valami huligán iskolába. Az ha mindentől tiltod, nem lesz jó. Egyszer élünk, addig tudunk szórakozni, amég a tizeséveinkben vagyunk. Azután márszívás az élet. :]
Na további jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!