Ti mit tennétek, ha a 12 (! ), majdnem 13 éves lányotok kiszívott nyakkal állítana haza?
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó előtti: Nem olyan anya vagyok, aki csak úgy szüli a gyerekeket.. Minden rendben volt, amikor születtek, de 7 évvel ezelőtt meghalt a férjem, és pszichiátriára kerültem 5 hétre. Azóta sem tettem magam túl a dolgokon, próbálom úgy nevelni a gyerekeimet, hogy ne érezzenek semmiben hiányt és egyedül egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mit kéne tennem, ezért írtam ide.
Amúgy végül beszélgettem a lányommal. Egyik gyerekemet sem ütöm meg, (ezt azoknak írom, akik a pofont javasolták.) szerintem nem abból fogja megtanulni a dolgot. Próbáltam úgy elbeszélgetni vele, mint 'barátnő'. Teljesen megnyílt előttem, elmesélte, hogy csak kiakarta próbálni, hogy fáj-e, semmi más komoly dolog.
Nem tudom, hogy ebből mi igaz és mi nem, de ezentúl próbálok jobban figyelni arra, hogy kikkel megy el és hova.
13 éves válaszoló: Láttam megszóltak, azért, mert letegeztél. Semmi gond, ez egy internetes oldalon teljesen normális, és élőben szemtől-szemben sem várom el, hogy bárki is tegezzen.
Szép estét! :)
Remélném, hogy nem ez történt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Tuti,hogy te vagy az anyuka? mert az utolsó válaszból,meg a sok hangulatjelezésből nem ez jön le!Ha te vagy az anyuka,akkor ezt üzenném:
ennyi idősen még nem kellene pasiznia semmiképpen,beszélgetni kell vele,ahogy tetted..tartsd fent tovább vele a bizalmas viszonyt és sohase játszd el a bizalmát.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!