Ti mit tennétek, ha a 12 (! ), majdnem 13 éves lányotok kiszívott nyakkal állítana haza?
én 17 éves vagyok és 3 héttel ezelőtt mentem haza úgy hogy ki volt szívva a nyakam de szinte nem is látszódott csak anyumnak nagyon jó szeme van.
Kicsit elbeszélgetett velem és elmondta hogy vigyázzak ne hogy mást is akarjon a srác, de másnap nem engedett sehova és nem gépezhettem.
Apum meg annyit mondott hogy ott szívattassam ki ahol nem látszik mondjuk ez lényegtelen. igazából erre annyit mondok hogy apum nem is de anyum kiakadt hiába leplezte és hiába próbálta higgadtan kezelni a helyzetet ha én 12 évesen haza állítottam volna kiszívott nyakkal lehet hogy kaptam volna 1-2 pofont. szerintem túl korai még ezt csinálni még csak 12 éves akárhogy is nézzük és gyerek lehet lepontozni de 12 évesen 7-kor ne legyen kinn az utcán mert oké nyáron még világos van de ilyenkor már bármi történhet menjen barátnőzni persze csak felnőtt legyen ott és vigyázzon rá
beszéld meg vele mindenképp az sem jó ami nálunk van de az sem ha rá hagyod keresd meg a közép utat és beszéld meg vele nehogy késő legyen
17/L
Előző, "én 17 éves vagyok és 3 héttel ezelőtt ... elmondta hogy vigyázzak ne hogy mást is akarjon a srác,"
17 évesen???? Hát, kicsit furcsa lenne számomra, ha 17 évesen nem akarnáTOK "mást is"... de látom, legalább apukád a helyén kezeli a dolgot:)
Ez az intelem egyébként tökéletesen helyén való lenne a Kérdező, és az ő "majdnem 13 éves" lánya esetén.
"még jó elmondják a véleményüket" - persze, apukádnak tökéletesen igaza is volt nézetem szerint:) Egyébként ha ez így felmerült volna, amikor az én lányom volt 17 éves (tíz éve) valszeg én is elmondtam volna őszintén a véleményemet, hogy sokkal szivesebben adok pénzt egy 17 (tizenhét) éves lánynak óvszerre, vagy orvos által neki felírt(!) fogamzásgátló kiváltására, mint a "szűzen a házasságba serdülő lányok Emese-klubja" (tényleg van ilyen:)) éves tagdíjára... (bár az utóbbira is adnék, a magánügy az magánügy, utána legfeljebb ott sírnék, ahol senki se lát:)) ...de hát szerencsére nem merült fel:)
Szóval mondom, a dolgok ezen része a te dolgod.
A kérdésre visszatérve, szerintem ez ilyen "majdnem 13" éves korban inkább a balhéról szól, mintsem hogy komoly szexuális töltete lenne... próbálok visszaemlékezni, hogy én magam mikor hagytam először nyomot lány nyakán, de nincs itthon annyi Cavinton éppen:) - maradjunk annyiban, hogy jóval (évekkel) korábban, mint ahogy először közösültem, a két dolog között tehát nincs szoros összefüggés. Ezek a látható nyomok inkább ilyen tök kamaszos "megjelölöm a csajom" kontra "látjátok, nekem is van pasim beee...." dolgoknak tűnnek.
Kérdező még egy dolgot nyugodtan megtehetne, említse meg a lányának, hogy szívesen látja ebédre is a nyomok okozóját, ha már "jelölget", vállalja is fel.... és rögvest teljesen tisztán láthatna a dologban.
persze értem én a dolgokat és fel vagyok világosítva a dolgokról csak számomra kell vélemény amit meg kapom a szüleimtől persze apum lazábban veszi a dolgokat mert ő is volt fiatal anyum meg inkább hagyjuk.
igaz az is hogy abban a korba vannak hogy nekem van pasim mert ki van szívva a nyakam meg minden sőt...ismerek olyat aki még mai napig ezt csinálja csak a csaj a barátnőjét kéri meg h szívja ki, DE a mai világba sosem lehet tudni azért is írtam hogy találja meg a közép utat ne legyen szigorú de ne is hagyja rá
Nekem is volt már kiszívva a nyakam,bár soha tobbet nem engedném.. engem anya le.szott és kész. Ez náluk ebben a korba menő,tapasztalatból tudom.:D Nyugi ne akadj ki rajta :]
Nem hiszem hogy szexelt volna, nekem sem úgy szívták ki ennyi éves korban. No, de ha volt ilyesmi akkor viszont leszidhatod, de felesleges megverni vagy hasonlók, mert ami megtortént megtortént. Nem kéne ilyen korba elkezdeni, még én is magam fiatalnak találom ahhoz. Nekem az a legnagyobb büntetés ha anya haragszik rám és miattam sír. Neveltetés függő kinek mi a büntetés :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!