Mi a teendő ha 17éves lány kiszívott nyakkal jár haza házibulikból?
Ez amolyan gyerekes dolog, velem is megesett kamaszkoromban. Így 38 évesen már tudom, hogy butaság, de akkor kimondottan büszke voltam a kiszívott nyakamra, mintha az valamiféle jelzés lett volna mások felé, hogy én már nagylány vagyok, nekem már "komoly" ügyeim vannak a fiúkkal. Mindezzel együtt a szüzességemet csak 19 évesen veszítettem el.
Nem kell tragikusan felfogni, a te kislányodnál is el fog múlni ez az időszak.
Egyetértek a másodikkal.
Nálam addig ment ez a dolog, amíg édesapám egy nap meg nem jegyezte: Látom, rendelhetjük a koporsót!
Kérdésemre, hogy most mi baj van, azt válaszolta:
Csak azért gondoltam mert hullafoltos a nyakad.
Nagyon sz*rul érintett a beszólása, sose többé nem mentem így haza.
17 voltam, mikor a párom (most már férjem) kiszívta a nyakam. Szerintem ez a fiúknál amolyan territoriális jelzés.
anyukám annyit mondott rá, hogy: "Üzenem a Petinek, hogy nőjön fel!"
Mondd te is ezt neki. Talán ez után ő is cikinek érezné, hiszen ő már Nagylány, neki nem kell felnőni.
24/l
Szia!
Nekem is kiszívta annó a férjem a nyakam, sőt én is az övét, és egyszer pont akkor jöttek fel anyumék PEstre(már egyetemista volt az uram, én meg itt voltam felsőfokún), mikor történt egy ilyen eset, órákig nevettek rajtunk, pedig még sál is volt a nyakamon...azóta nem volt ilyen:)
Szerintem kinövi, de nyugodtan mondd meg neki, hogy fedje le alapozóval...:D és reménykedj, hogy ugyanattól a fiútól származnak a kiszívások!
Azóta hozzámentem a páromhoz, én is lassan befejezem az egyetemet, és júniusban születik a kislányunk:) Nem züllöttem el egy kis nyakszívástól;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!