Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák, ha a 14-15 éves...

Anyukák, ha a 14-15 éves lányotok nemi életet élne, hogy viszonyulnátok a dologhoz?

Figyelt kérdés
csakazért kérdem,mert nem lehet nem észrevenni,hogy ha egy ilyen koru lány pl pirosra vagy feketére akarja festeni a kormét vagy mukormot akar,sminkelni stb.azt senki sem engedné,de a szex téma,vagy az,hogy egymásnál aludjanak az nem gond.
2012. okt. 27. 12:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

én még szűz vagyok van egy 2 éves kapcsolatom most leszek 16 éves novemberbe anyum elmondott mindent amit lehet egy ennyi idős lánynak a köröm festés megengedik 14 éves korom óta minidig feketére van festve a körmöm műkörmöt meg a saját pénzemből engedi egyszer volt de többször nem is kell.

nevelés kérdése bár nálam nagyon sok minden rám lett hagyva még is tudom hol a határ

15/L

2012. okt. 28. 23:48
 22/24 anonim ***** válasza:
32%

Én nem vagyok sem anyuka, sem lány.

Azt viszont tudom, hogy egy műköröm felesleges a szex meg ebben a korban irtó korai. De ahogyan elnézem, sok zakkant van (akik még 16 évesek sem lehetnek) mivel lepontozták azokat, akik szerint egy normális kamasz, ebben a korban NEM szexel. Khm...az egyik "okos" válaszoló azt írta, hogy a műköröm és a festést tiltaná, de a szex már mehetne. Látom van pár idóta lotyó/páwa, akik ellenérvek helyett, lepontozzák azt a kevés normális válaszolót.

14/F

2012. okt. 29. 12:29
 23/24 anonim ***** válasza:
53%

Nos ez igaz... tényleg korai...ennyi idősen... szerintem leginkább lelkileg, szellemileg éretlenek a szexhez.

Erre a bizonyíték, tessék átnézni a Szerelem, szex témakörbe. Körülbelül naponta vagy kétnaponta találkozok olyan kérdésekkel, hogy " Lenyeltem a barátom spermáját... jaj lehetek terhes? Segítesetek sürgős!!! 15 /L "

Mondjuk felét törlik az üzemeltetők... de néhányat még lehet látni.

2012. okt. 30. 08:19
 24/24 anonim válasza:
Szerintem egy 14 évesnek elég, ha elmegy a csókig
2020. jún. 7. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!