Anyukák, ha a 14-15 éves lányotok nemi életet élne, hogy viszonyulnátok a dologhoz?
Ha a lányom már ezzel foglalkozna akkor a fejem a falba verném,mert valamit elrontottam,akit rendesen nevelnek,meg van a bizalom,a kommunikáció,az a gyerek nem fog 14-15 évesen szexelni meg egymásnál aludni.
A sminket sem támogatom max korrektor,szájfény de nem kell semmi több ennyi idősen, a köröm festés meg olyan,hogy ha megengedik a suliba fesse ki,de a műkörmöt nem engedném.Ha van is vele egykorú barátja akkor a szájrapuszi,csók kézfogásnál több ne legyen több,egy jól nevelt,normális értékrenddel rendelkező,értelmes lány nem is akar többet.
nem olvastam el a válaszokat,csak a kérdést.
én 15,5 évesen vesztettem el. Anyu először haragudott,de tudta hogy tudok magamra vigyázni,és a barátom is vigyáz rám. mindig azt mondta h annak adjam,akit igazán szeretek,és megérdemli. még mindig vele vagyok:) 1 éve vagyunk együtt:)
amúgy nem tiltanám,mert akkor titokban csinálná. inkább örülnék ha elmondaná...
16L
Ez hülyeség, a szülők kilencvenot százaléka tuti megengedi a koromfestést. Műkormom volt a ballagásomkor és?
Szex tizenot évesen meg oké.
A nemi élethez szerintem fiatal egy ilyen korú lány (és fiú is.) az egy másik dolog, hogy ALSZANAK velem is előfordult hogy egy lovas verseny után sátraztunk (mert másnap mentünk csak haza lábon a lovakkal) fiúval aludtam egy sátorban.. vagy egy bál után egymásnál aludtunk hogy ne kelljen a szülőket hajnalban hívogatni és a másik szülei figyeltek ránk..
A köröm festés más tészta..ha nem kihívó erős riba*cos színeket használ akkor oké.. de én pl. nem használok csak ilyen körömerősítő izét (átlátszó).
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!