Szülők, ti mit tennétek? Milyen eszközök vannak, ami hatásos lenne?
Beszélj a lányoddal. Sajnos a "gyengébbeket bántják" az ilyen kölykök. Én is hasonló helyzetben voltam, bár engem fizikailag is bántalmaztak. Nem voltam rest, és szóltam a tanároknak, szüleimnek. Persze, ez csak rontott a helyzeten, de 7.ben minden megváltozott...
Ha én most visszamehetnék az időben, biztosra veszem, hogy visszavágnék szavakkal! Beszélj a lányoddal! Már nagyon betelhetett az a bizonyos pohár, talán ha ki mer állni magáért, meglepődnek azok a perszónák, és leszállnak róla!
Különben is, igazat adok neked, a másik lány anyjáé a felelősség, igen is, bele kéne szólnia a gyereke életébe... Túlságosan is hosszú pórázon van tartva...
Az az igazság, hogy ezt én is átéltem. 3-4 fő volt aki egy fojtában csinálta. Engem évekig bántottak. És hiába mondogatuk of.nek semmi. Apa nálunk is egyszer befenyítette. Egyszer szülőin fel is szólalt amikor persze mellé állt a többi szülő. Of. még ekkoris tojt az egészre. Mivel nálunk akkoriban összevonások voltak /középsulival egy iskola voltunk/ igazgatóval nem beszéltem /ő ált. a gimiben volt/ így az "intézmény egységvezetővel" beszéltem" tojt az egészre ő is. Ez így ment 8. évig. Nem egyszer sírva jöttem haza. Egyszer a felsősökkel megverettem őket mikor kötöszöttek de akkor is én voltam a hibás. Nem gondoltá, hogy ennek oka volt
Mikor átkerültem gimibe /akkor szedtékszét a két sulit félévvel rá/ egyszer volt egy olyan balhém, hogy kapásból igazgatóhoz mentem. Persze itt ő már teljesen más volt. Szót nem tudok arra ahogy ott ordított az igazgató a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!