Hatásos itt is a méregtelenítés?
Figyelt kérdés
A méregtelenítés köztudottan jó hatással van az emberi szervezetre!Szerintetek a babavárás előtti időszakban is kedvező lehet?Befolyásolhatja pozitívan a teherbeesést?Valaki kipróbálta már?Próbálkoznánk lassan a babával...2012. okt. 5. 19:33
1/3 anonim válasza:
Sőt szerintem kimondottan ajánlatos. Én most kezdtem egy öt hónapos sejtszintű méregtelenítési kúrát! Már nagyon várom a hatást!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Amit te csinálsz, az miből áll??Én igazából arra gondoltam, hogy ilyen "könnyített" méregtelenítést csinálok, gyümölcs és zöldtea-nap, 1szer 1szer a héten....az nem elég?
2012. okt. 5. 19:56
3/3 anonim válasza:
Hát az nagyon nem elég. Az max arra jó, hogy kicsit salaktalanítod a bélrendszered, de így egyszer-egyszer nincs még igazi salaktalanító hatása sem. Írj privibe, email címet és küldök anyagot róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!