Méregtelenítés a terhesség első heteiben még lehetséges?
Valóban a hatodik hét előtt a baba még nem csatlakozik az anya vérkeringésére, így elvileg tarthatsz böjtnapokat. Szerintem ha még nem maradt ki, pozi teszted sincs, akkor nyugodtan csináld, ha most 4 hetes vagy a jövő héten úgyis kiderül elméletileg.
Így szokott ez lenni, én fogyózni kezdtem, amikor jött a baba
25 hkm
Első válaszoló vagyok, az utolsóhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy nem minden tea kontraindikált (ha már ezt a szót kell használni). És ilyen korai terhességnél meg pláne.
A későbbiekben, ha valóban van magzat, akkor a málnalevél teát a 36 hétig nem szabad inni, csalán teát, és egyéb vízhajtót pedig nem javasolt, mert csökkentheti a magzatvizet.
Továbbra is azt gondolom, hogy ha most egy napot tart, attól még egy egészséges, életrevaló magzatnak nem lehet baja.
Miért ne lehetne ezt a szót használni?:)
A klinikai gyakorlatban a legegyszerűbb kamillán kívül semmit nem ajánlunk, tekintve, hogy kiszámíthatatlan a hatóanyag tartalma, és amennyiben méregtelenítéshez használt teáról van szó, az anyagcserére gyakorolt bizonytalan hatása végképp ellenjavallottá teszi (ha már a kontraindikált szó nem jó). Hiszen nem elszigetelten, hanem komplex rendszerben fejti ki a hatását. De ez csak az én véleményem, ettől nyugodtan lehet inni, ha valakinek ez halaszthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!