Méregtelenítés szülés előtt vagy után?
úgy érzem nagyon tele vagyok.. mármint "úgy".. semmi sem segít,és nagyon rossz. szívem szerint csinálnék egy lébőjt kúrát-dr steinberger féle 5 napos-de nem tudom nem ártana-e? ez nem hashajtós-görcsölős,viszont szépen kipucol.. esetleg csak a búzafűleves napot csinálnám..
ha most inkább ne,akkor szoptatás alatt lehet ilyet? és almaecet kapszulát ehetek majd?
NatureCare természetes eredetű rostos hashajtót szedtem. Azt hiszem 1 kanállal tettem egy pohár őszilébe. Pár nap után teljesen rendbe tette a bélműködésem. Gyógyszertárban vettem. Kérdezd meg az orvosod, vagy a gyógyszerészt. Remélem neked is segít majd.
De méregteleníteni tilos, még szopi alatt is.
Ne egyél összevissza, és akkor nem leszel tele. Igyál sokat, nagyon sokat! A legjobb, ha egy sörös korsót rendszeresítesz magadnak, és azzal méred az innidet, legalább 5 korsóval igyál minden nap. Reggel ehetsz aszalt szilvát, sajtot, utána egy kis tejet, meg fog hajtani, hidd el! Gyümiből nem mindegy, hogy mit eszel, ahogy zöldségből se. Igyekezz minél lédúsabbakat választani. Szilárd étel fogyasztása közben is igyál: jobban csúszik... befelé is és kifelé is... :D
Vasat szedsz? Az hasfogó, azzal óvatosan. Meg a kávéval és a csokival is, mind visszafogják a dolgokat...
Méregtelenítést majd csak szoptatás után akarj.
Az utolsó válasz tetszik, de inkább délután egyél aszalt gyümölcsöt, tejet, mert a vércukrot nagyon megdobja, ha ezt reggel fogyasztod.
Szia, az elözö link küldöje vagyok.
Most jutott eszembe, hogy en a varandossag elött 1-2 hetente tartottam egy leböjt napot. A dinnyenapokat könnyü volt betartani. Amikor nem nagyon ment a lenap, mert neha szedülni kezdtem 4-5 körül, akkor befejeztem. Aztan raalltam arra, hogy delelöttönkent csak folyadekokat ittam - de azert ezt sem mindig akkor, amikor tervezem, vagy elöbb abbahagyom, "figyelek a szervezetem hangjara". Egyszer azt tanacsoltak, hogy ezt varandosan is lehet csinalni, igy most varandosan is tovabb csinalom, azzal a különbseggel, hogyha megkivanom a paradicsomot, szölöt, almat, ilyeneket azert eszek. Es van, amikor a kislanyom nem hagy, muszaj vele reggelizni (alt azt mondom, mar befejeztem a reggelit), vagy fözes közben egyszerüen megehezek az illatok miatt, ilyenkor eszem.
Igy nem tudom, ez együtt mennyire meregtelenites, de szerintem annyira nem terheli meg a szervezetet, mintha nem csinalnam.
Eppugy iszok minden 4. heten aloe vera levet, mint azelött, a masik 3 hetben pedig egy homeopatias szert szedek, ami a majat meregteleniti, mint a varandossag elött. (Regalen, energy.sk oldalon magyarul is van.) Ezeket mas, korabbi dolog miatt szedem.
A meregtelenites viszont szerintem mas tema, szerintem mindez csak masodlagos a rosttartalmu etelek+sok, rendszeres folyadekivas mellett. Rendszeresseg fontos, tehat orankent 1 pohar viz, ezt biztos tudod.
Nekem zabpehely segitett szüles utan, azutan lett szekletem, es sok teljes kiörlesü pekarut is hozattam be. A magyar korhazakban erre 1-2 evökanal ricinusolajat adnak csaszaros szüles utan.
Egy szorulasos ismerösömnek a szilvale segitett, amit a dm-ben lehet kapni, olyan 700 Ft körüli, 0.7-1 literes üveg, napi 1 dl. Ezt is megprobalhatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!