Engednétek 12 éves lányotoknak hogy szegecses karkötőt viseljen? Rocker lélek.
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 12:48
11/25 anonim válasza:
Simán megengedném...Nem látok benne semmi rosszat.
12/25 anonim válasza:
nekem is volt szegecses övem meg bőrdzsekim 12-14 évesen..aztán elmúlt ez a korszak, csak a zenei ízlés maradt meg. persze, hogy engedném! 17/L
13/25 anonim válasza:
Szerintem simán, főleg, ha rocker.. (:
Nekem anyum annyira nem engedte az ilyesmit, de attól még rocker maradtam, nem változott meg a stílusom, persze rosszul esett..
Semmi gáz nincs abban a karkötőben!
18/L
14/25 anonim válasza:
Ugyan miért ne? Vajon mi baja lesz tőle? :)
15/25 anonim válasza:
Igen. Hisz most éli a lázadó korszakát és mint ahogy már más is elmondta nem egy sátánista vagy egyéb propaganda jelkép :) . Ráadásul jobb mintha fültágítót szeretne.
16/25 Hell93 válasza:
19 éves vagyok,már 11 éves koromban édesanyám engedte,hogy hordjak szegecses karötőt..most leszoktam rola
Semmi rossz nincs benne addig míg hisz Istenben
18/25 anonim válasza:
""amígy hisz Istenben" « ?!"
Miért, nekem a nagyapám harangozó volt (én római katolikus vagyok), és e mellett ugyanúgy meghallgattam/tom a Black/Death Metal-t. Vasárnaponként meg ugyanúgy eljárok templomba. Szóval van ilyen is.
19/25 Ian Catman válasza:
Tök mindegy. A kapuban felteszi, hazafelé leveszi.
Nincs értelme tiltani.
20/25 anonim válasza:
nem azon akadtam fenn, hogy egy vallásos ember rockot és metált hallgat, hanem azon, hogy amíg hisz Istenben, addig nem probléma, hogy szegecses karkötőt hord. mert ha nem hisz Istenben, akkor probléma..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!