12 éves lányommal nem tudok mit csinálni. Most mit csináljak?
a gamgszter rap er nincsen baj!
dea pálinkaval boral van éni ismerek 1 enyi idöst pont mint ö városba 1 tásas ig leitatja az kb enyi othagyák barátnöje kisérihaza és kb pont ilyen aza tásaság lehet ugyan az a lány :O ez kikunhalason van!
énis gangszter rap et halgatok 2 éve bár ény fiu vagyok és 15 éves ! Remélem követhető volta válasz
továb olvastam a areperségel sincs baj :D kevés a nöi raper
amugy meg bene ngetik a koncertre csak hát soka droos az ilyenken de ajánld nekia hösök együtest ez nem gangszter rap csak rap és ilyen hip-hop os biztos tetcikmajd neki :) szurkolok hogy meg oldod jon az ugy
nem, ez nem kiskunhalas:)
Ismeri azt az együttest, szokta hallgatni. De inkább az ilyen BLR,Mr.Missh, Busta.
Én most leszek 15 és néha elképedek a saját korosztályomon plusz ugye az ilyen 12 évesek is.
Most lettem 9.-es és momentán az osztályban sztem nem sokan hitték el, hogy nem iszok nem cigizek..
Szerintem semmi értelme sincs.
Hallgattam pár embert,hogy így berúgott meg úgy , meg hogy alig várja a hétvégét stb.. én ezeken csak szánakoztam. Még büszkék is magukra.
Én életemben nem mentem el bulizni (kivéve iskola kis bulik) , nem cigiztem,nem ittam és nem látom szükségét sem egyáltalán.
Rövid pórázon vagyok tartva ugyan, de pont annyit engednek meg nekem amennyit kell. Se sokat,se keveset. Ezt ajánlom neked is. Egy 12 éves tönkreteszi magát ha iszik és még cigizik is, aztán meg még ki tudja mit tesz a hátad mögött..
A folyamatos verés persze nem megoldás, de egy ilyen súlyos ügyben én biztosan elcsattintanék egy nagy pofont a kedves gyermekemnek, mert ez nem gyerekjáték. Semmi gép, semmi Tv egy bizonyos ideig és végképp ne mehessen sehova.. Rákényszeríteni a tanulásra és csak akkor engedni a dolgokból ha változnak a jegyek és a viselkedés. És akkor is csak folyamatos feloldással.
Én is gyerek vagyok, de én bizonyára ezeket tenném ha nekem gyerekem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!