Hiperaktivitás 18évesen?
Figyelt kérdés
Kezdő tanár vagyok, ezért kíváncsi vagyok: Nektek is van olyan gyereketek, tanulótok, aki 18-19 évesen lány létére hiperaktív??2012. okt. 20. 20:22
11/15 anonim válasza:
Napközi vezető vagy? Hány évesekre figyelsz? Nálunk a napközis tanár mindig elkérte egy megbízható embertől az összes házit, és végignézte az olyan emberekét, akik beszélgettek. Bár nem tudom ez 17-18 éveseknél mennyire kivitelezhető...
12/15 A kérdező kommentje:
hasonlót próbálok elérni, de kezdetben még nehéz. nem tudom rögtön megállapítani, ki a megbízható. van olyan, hogy egy évfolyamról egy sincs képben, vagy letagadja a házit. 15-17év a koruk. csend-és rendtartásnál mi válik be nálatok órán? a délutáni napköziben ezt nehezebb elérni, mert nem adhatok egyest, csak kihívom, kérdezgetem. ti mitől maradtok csendben?
2012. okt. 25. 09:23
13/15 anonim válasza:
9-e vagyok. 5.-es koromig voltam napközis. Beírást nem adhatsz nekik? Kötelező oda járni?
14/15 anonim válasza:
Szerintem először mindenképpen szépen próbálj beszélni velük. "Kedves XY Ön azért van itt, hogy tanuljon,. Ha már befejezte, akkor ne zavarja a többieket." Ha pedig így nem megy, akkor keményebben. Szerintem mindenben a fokozatosságon van a hangsúly. Nálunk a napközivezető is adhat szaktanári figyelmeztetést, vagy ha nálatok nem így van, akkor kérd az osztályfőnököt, hogy írjon be.
15/15 anonim válasza:
Az az igazszág, hogy sok ilyen diák van szerintem. Pl.: én is alapvetően nehezen vagyok meg egy helyben. Ha fáradttan megyek suliba akkor még jobban. Amikor kipihent vagyok és nyugodt viszonylag könnyen kezelhető vagyok. Viszont ha fáradt vagyok akkor a mai napig nehezn bírnak kezelni.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!