Hiperaktivitás 18évesen?
Pontosan mit értesz a hiperaktív alatt?
Vannak akik "örök gyerekek" és 20-30 vagy akár 50 évesen is nagyon fel tudnak pörögni. Van aki teljesen nyugodt, semmi sem izgatja. Különbözőek vagyunk.
Nem vagyok tanár,diák vagyok,17 éves(11.osztály).Annyit tudok neked mondani,hogy én is láttam már olyan 18 évest,de 35 évest is,akire rá lehet mondani,hogy na ő hiperaktív.Hozzátenném,hogy egyébként az életben este van,amikor az emberek kicsit fáradtabbak és többet beszélnek(ahogy itt írtad vagy valaki írta,már nem tudom)..én is ilyen vagyok,szóval amikor keveset alszom,de későig fent vagyok,akkor sokat beszélek,ha van kivel.:) Ilyen volt például az egri tábor még 2009-ben..az első nap nagyon pörögtünk,főztünk,kirándultunk.A második nap hajnalán SEMMIT sem aludtunk,20 lány volt összezárva(mert az apartmant nem bérelték ki,csak a diákszálló részét-Bogács),a fiúk lehettek külön.A buszon délután mentünk Aggtelek fele és így néztünk magunk elé..becsuktuk a szemünk és ébren álmodtunk.XDD a tanár megmondta nekünk,hogy ez lesz,de ő nem engedett minket a buszon aludni,csak hazafele.:)Ezen jókat mosolyogtunk aztánxd Akkor együtt volt a csapat,és tényleg hiperaktívak voltunk.
A másik eset pedig egy ismerősömmel volt.3 házzal arrébb lakik.Az adatok nem érdekesek,de ő idősebb egy kicsit nálam.Egyszer,amikor átmentem,akkor sokat beszélgettünk,aztán kimentünk az udvarra este 11kor..mikor már mentem volna haza..és akkor is nagyon sokat és nagyon mélyen elbeszélgettünk!Teljesen más este.
De osztálytársaimmal reggelente,mikor pénteken néha van nulladik óránk(gyógytesi) akkor előtte nagyon lazán elbeszélgetünk..ritkán szoktunk egymással olyan őszintén beszélni..:) mert akkor valahogy más..fáradtan,elmélyülten beszélgetni sokkal jobb.
17/L
Én nem tudok megülni egy helyben, és koncentrálni 45 percen keresztül. Fecergek, mondták a tanárok fogadóórán anyának, hogy sokat beszélek, de nincs baj velem. Néha azért is rákontrázok, ha olyan tanárral van órám, akit nem szeretek...
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!