Mit javasoltok a gyermeketeknek milyen pályát válasszon ebben a lehetelen világban?
Utolsó vagyok.
Hajrá munkások és parasztok!
Ezt a két osztályt kel megbecsülni. Legjobban.
1.: a vendéglátásból nem lehet megélni, főleg mostanság a válságban
Amúgy nekünk már gyerekként kitalálták a szüleink, hogy mik leszünk és ezt így belénk is nevelték, olyan típusú középsuliba is küldtek később ami "segít benne" /pl:. ha valaki informatikus lesz nem humán osztályba küldenek el/
Szerintem hülyeség előre kitalálni, hogy mi legyen. Az lesz belőle, amit szeret csinálni és amiben jó is. Engem a mamám zaklat mindig azzal, hogy legyek állatorvos, de hiába imádom az állatokat, rühellem a reál tantárgyakat és undorodom a vértől. Ügyész szeretnék lenni, ami amúgy egy viszonylag jól fizető szakma, de azért akarom csinálni, mert érdekel.
Ha a fias három hónapos, főleg felesleges ezen izgulni Ki tudja, mi lesz addigra, mire neki kell választania..
Víz-gáz-fűtésszerelő. Viccen kívül.
Most járt nálunk egy pasas. Kicserélt egy gázcsövet meg egy szelepet, ezen kívül kitisztította a kazán kompresszorát, a hőcserélő bordákat illetve az égőfejet (a "kitisztította" alatt azt értem, hogy ecsettel leporolgatta - jövőre ezt én fogom megcsinálni, annyira egyértelmű hogyan kell, főleg most, hogy láttam az egész műveletet)), itt volt egy és negyed órát. 16 ezer Ft-ba került, ráadásul számla nélkül, saját zsebre csinálta. Még ha azt tételezzük fel, hogy 10e Ft volt az alkatrész, akkor is ki a túró kap 6e Ft-nál kicsit kevesebb órabért mostanában, TISZTÁN?? Na ezért küldeném én a gyerekeimet erre a pályára:)
Vegyetek földed.
Csak 500.000 Ft től 1.500.000 Ft ig egy hektár.
Nekem több mint 100 hektár földem van évente, minimum 10 millió a bevétel, februártól- novemberig szinte egész nap kint dolgozok a földjeimen.
A másik ,hogy egy jó szakmát, vasutas , villanyszerelő stb.
Munkások és parasztok ébredjetek! Mert a zsidók megveszik az országot, és a nagybirtokosak és nagytőkések, felvásárolják Magyarországot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!