Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit javasoltok a gyermeketekne...

Mit javasoltok a gyermeketeknek milyen pályát válasszon ebben a lehetelen világban?

Figyelt kérdés
...nyilván amihez kedve van,de ha rajtatok múlna miylen állást tudnátok neki elképzelni?
2012. okt. 12. 09:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
22%

Utolsó vagyok.

Hajrá munkások és parasztok!

Ezt a két osztályt kel megbecsülni. Legjobban.

2012. okt. 14. 00:06
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

1.: a vendéglátásból nem lehet megélni, főleg mostanság a válságban

Amúgy nekünk már gyerekként kitalálták a szüleink, hogy mik leszünk és ezt így belénk is nevelték, olyan típusú középsuliba is küldtek később ami "segít benne" /pl:. ha valaki informatikus lesz nem humán osztályba küldenek el/

2012. okt. 14. 11:27
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem hülyeség előre kitalálni, hogy mi legyen. Az lesz belőle, amit szeret csinálni és amiben jó is. Engem a mamám zaklat mindig azzal, hogy legyek állatorvos, de hiába imádom az állatokat, rühellem a reál tantárgyakat és undorodom a vértől. Ügyész szeretnék lenni, ami amúgy egy viszonylag jól fizető szakma, de azért akarom csinálni, mert érdekel.

Ha a fias három hónapos, főleg felesleges ezen izgulni Ki tudja, mi lesz addigra, mire neki kell választania..

2012. okt. 14. 12:06
 14/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!nem izgulok egy percre sem félreértés ne essék,pusztán a véleményekre voltam kíváncsi, ki hogyan vélekedik.apukámnak nagyon sok szőleje van,borgazdálkodással foglalkozik,még az is lehet hogy borász lesz belőle....:-)
2012. okt. 15. 09:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Víz-gáz-fűtésszerelő. Viccen kívül.

Most járt nálunk egy pasas. Kicserélt egy gázcsövet meg egy szelepet, ezen kívül kitisztította a kazán kompresszorát, a hőcserélő bordákat illetve az égőfejet (a "kitisztította" alatt azt értem, hogy ecsettel leporolgatta - jövőre ezt én fogom megcsinálni, annyira egyértelmű hogyan kell, főleg most, hogy láttam az egész műveletet)), itt volt egy és negyed órát. 16 ezer Ft-ba került, ráadásul számla nélkül, saját zsebre csinálta. Még ha azt tételezzük fel, hogy 10e Ft volt az alkatrész, akkor is ki a túró kap 6e Ft-nál kicsit kevesebb órabért mostanában, TISZTÁN?? Na ezért küldeném én a gyerekeimet erre a pályára:)

2012. okt. 16. 22:53
 16/18 Tilla77 válasza:
Ügyvéd! Ahogy elnézem, a világ romlása miatt csak növekszik a bűnözés!! Büntető jog! Tuti tipp
2012. okt. 24. 20:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Az elkövetkezendő 50 évre elég ügyvédet ontottak már ki magukból az egyetemek.
2012. okt. 24. 21:45
 18/18 anonim ***** válasza:
31%

Vegyetek földed.

Csak 500.000 Ft től 1.500.000 Ft ig egy hektár.

Nekem több mint 100 hektár földem van évente, minimum 10 millió a bevétel, februártól- novemberig szinte egész nap kint dolgozok a földjeimen.

A másik ,hogy egy jó szakmát, vasutas , villanyszerelő stb.

Munkások és parasztok ébredjetek! Mert a zsidók megveszik az országot, és a nagybirtokosak és nagytőkések, felvásárolják Magyarországot.

2012. okt. 25. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!