Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen személyiség vagyok...

Milyen személyiség vagyok szerintetek ezek alapján? Ti kedvelnétek? 14/L

Figyelt kérdés
nem érdekel mások véleménye,tok hulyén viselkedek akár még a városban is ahol lakom,nincsennek igaz barátaim,inkább kihasználom oket,mindig igazat mondok,más véleményem van a világról,mint átlagban másoknak itt,nem iszok és hasonlók,mindekirol vannak eloítéleteim a legtobb esetben rosszak,de sokszor jóra változik.olyanok elott akiket nem ismerek kicsit zavarban vagyok,ezért mindenki másnak ismer meg elsore,mint amilyen valójában vagyok.sokszor mondják,hogy nem vagyok az a tipikus tinilány tipus, ha valaki egyszer megbánt azt valamilyen módon igyekszem tonkretenni lelkileg legtobbszor sikerul,néha utálom,ha akárki hozzámér(nem tudom miért),utálom a tinir*bancokat és az olyanokat akik azt hiszik ovék a világ.kb ennyi
2012. okt. 8. 20:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nyilván nem jófejség kihasználni vagy tönkretenni másokat, de ez úgysem jön le elsőre, csak ha már megtörtént vagy épp történik, a többi alapján meg szerintem kedvelnélek.
2012. okt. 9. 17:35
 12/17 anonim ***** válasza:

én úgy vagyok vele, hogy nem ítélek el senkit elsőre. szóval, ha történt veled valami dolog, ami miatt kezdtél el így viselkedni, akkor érthető szerintem.

van pár jó tulajdonságod, de többségében negatív. vagy csak ilyen véleményt alkotsz magadtól.

elsőre nem vagy igazán szimpatikus, de még alakulhat a személyiséged. és hidd el, ha megpróbálod elhagyni a rossz tulajdonságaidat, könnyebben megy majd a barátkozás.

mit értesz azalatt, hogy kihasználod a barátaidat?

amúgy néhány dologban megegyezik a személyiségünk.(:

2012. okt. 9. 20:12
 13/17 anonim ***** válasza:
92%

Tutira nem kedvelnélek. Csak vigyázz, mert néha a fagyi vissza nyal, és lehet ,hogy te leszel az, akit egyszer kihasználnak, vagy ítélkeznek!

-Ha valakit kihasználsz, ne csodálkozz, hogy nincsenek igaz barátaid!

-Mi jogon ítélkezel bárki felett, ha még nem is ismered

-Az jó, ha igazat mondasz, csk vigyázni kéne, hogy ezzel ne bánts meg mást!

-Mondd már el, milyen az a tipikus tinilány típus?

-Utálod azokat, akik azt hiszik, hogy körülöttük forog a világ? Szerintem akkor kezdd el magadat is utálni, mert nagyon úgy veszem ki a szavaidból, hogy egy pökhendi, nagyképű, fennhéjázó tini lány vagy!

Egy jó tanács, ha már 14 évesen sik h*lye vagy:

-Mondatot MINDIG nagy betűvel kezdünk!!

-Ha kérdezünk valamit, akkor azért mert érdekel a mások véleménye! Ha ez negativ, akkor nézz szembe vele, ne pedig durrogj!

2012. okt. 11. 12:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Milyen személyiség? Kialakulatlan.

Nem érdekel mások véleménye? Ez hazugság, te is tudod. Azzal menőzöl, hogy utálsz én tönkreteszel mindenkit, és nagyon egyedi a véleményed. Ki akarsz tűnni.

Miért? Utálod magad.

Ha mások sikeresebbek, irigykedsz rájuk.

Utálod, ha hozzád érnek? Anyukád, vagy apukádat szereted? Vajon szóltak már hozzád úgy, hogy érezted: szeretnek és becsülnek téged?

Hiányzik belőled a bizalom. Mindenki felé.

Sohasem láttad, ezért nem is tanultad meg, hogy milyen egy bensőséges, adok-kapok kapcsolat. Félsz ettől. Ha a szüleiden azt látnád, szeretik egymást, apukád mindent megtesz anyukádért, nem harcolnának; ha azt látnád, hogy aki szeretettel viszonyul másokhoz, az is érvényesülhet, hogy nem csak azok jutnak előre, akik kihasználnak másokat, biztosan te is másként gondolkodnál. De úgy gondolod, értelmetlen jónak lenni, bizalmadba fogadni bárkit is, mert úgyis megcsal és a végén kihasznál. Így inkább védekezel, és te használod ki...

Mit szólsz? Igazam van? Elég jó jellemzés?

Tudod, sajnálom, hogy 14 évesen így kell látnod a világot. Ha itt lennél, megmutatnám, hogy a világ nem ennyire kegyetlen. Láthatnád, hogy másféle út is létezik, ami nem öli meg minden kapcsolatodat. Ha nem tanulod meg, az egész életedet így fogod leélni. Másokat gyűlölve, keserűen halsz meg, és folyton a körülményeket, a családodat, apádat, anyádat, barátodat hibáztatod azért, ami már most beléd van kódolva!

Pedig nem kell ennek így maradnia. Hidd el, nem kell így maradnia.

(mielőtt az a vád érne, hogy pszichomókus vagyok, elmondom, hogy mérnök. Csak érdekelnek az emberek.)

2012. okt. 11. 13:17
 15/17 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem érdekel a véleménye másoknak, minek kérdezed?Egyébként kívánom, hogy egyszer ismerkedj meg egy olyannal, mint te, és bánjon úgy veled, mint te bánsz az emberekkel..HOPPÁÁ :O, úgy tűnik most én ugyanolyan gonosz vagyok, mint te...:O

Tudod mi a különbség köztünk?:D

Az, hogy én úgy bánok az emberekkel, ahogy megérdemlik, tisztelem azokat, akik megérdemlek, és megvetem azokat, akik megérdemlik...nos te ez utóbbi vagy...SZÁNALMAS VAGY!!! Valószínűleg ha az én közelemben lennél, hajad nem lenne már...pedig általában nyugodt vagyok, de van néhány embertípus, ami egyszerűen irritál...ez az egyik...(bár elég sok van előtte...meg mondjuk én ilyen idős emberekkel nem barátkozom...nincs előítéletem a korra tekintve, egyszerűen túl öreg vagyok én már ehhez...)

A nem érdekel mások véleménye rám mindig úgy volt igaz, hogy csak azoknak a véleménye érdekel, akiket szeretek, és szerintem aki kihasználja az embereket az egy féreg...sőt még féreg SE...Az előítéletesség pedig szörnyen os-to-ba dolog...majd ha felnősz megváltozik a véleményed...viszont abban hasonlítunk, hogy mindenki másnak ismer...de ez attól függ, hogy mennyire tudok megnyílni bizonyos embereknek...Viszont szerintem, ha külső szemlélő néz téged, akkor semmivel se vagy különb az "övék a világ" felfogással rendelkezőknél...:)

Hát kb ennyi...lehet lepontozni, én csak őszinte voltam...

Ui.: ez biztos te vagy, vagy egy ismerősöd?(Nekem egy pillanatig megfordult a fejemben, hogy valakire sarat akarsz dobálni...a megfogalmazás miatt.)

2012. okt. 11. 19:22
 16/17 anonim ***** válasza:
idegesítő, 25. alakommal láttom ezt a kérdést...
2012. okt. 12. 12:01
 17/17 anonim ***** válasza:
csupa negativ válaszokkal fogsz találkozni, de az hogy óvatos vagy az emberekkel szerintem nem baj.
2012. okt. 23. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!