Milyen személyiség vagyok szerintetek ezek alapján? Ti kedvelnétek? 14/L
Figyelt kérdés
nem érdekel mások véleménye,tok hulyén viselkedek akár még a városban is ahol lakom,nincsennek igaz barátaim,inkább kihasználom oket,mindig igazat mondok,más véleményem van a világról,mint átlagban másoknak itt,nem iszok és hasonlók,mindekirol vannak eloítéleteim a legtobb esetben rosszak,de sokszor jóra változik.olyanok elott akiket nem ismerek kicsit zavarban vagyok,ezért mindenki másnak ismer meg elsore,mint amilyen valójában vagyok.sokszor mondják,hogy nem vagyok az a tipikus tinilány tipus, ha valaki egyszer megbánt azt valamilyen módon igyekszem tonkretenni lelkileg legtobbszor sikerul,néha utálom,ha akárki hozzámér(nem tudom miért),utálom a tinir*bancokat és az olyanokat akik azt hiszik ovék a világ.kb ennyi2012. okt. 8. 20:03
1/17 anonim válasza:
Egy ütődött 14 éves aki még rohadtul nem nőt fel és f@szságokat kérdez.
2/17 anonim válasza:
De amúgy tényleg, 14 vagy... mért hiszed, hogy te már iylen vagy kész egész életedet így éled le, te még tudsz változni, sőt neked kell, mert amiket leírtál... azt nagyon csípem, hogy utálod a tini ribancokat.
3/17 A kérdező kommentje:
de én e jelenben kérdezem ezt.tudom,hogy még váltazhatok régen sem voltam ilyen,de most ilyen vagyok
2012. okt. 8. 20:07
4/17 anonim válasza:
Nem kedvelnélek.
Miért is tenném, mikor csupa negatív, visszataszító dolgot tudsz csak írni magadról. Ezek alapján semmi szerethető nincs benned.
5/17 anonim válasza:
első mondatod: nem érdekel mások véleménye. Akkor???? Mit vársz, mit mondjunk? Majd, ha felnősz, akkor kérhetsz segítséget pszichiátertől, ha ezek a tulajdonságok még meglesznek.....legyen igaz barátod, és másként fogod látni a világot :-)))
6/17 anonim válasza:
Ez az egész tiszta ellentmondás. Szóval az 'igazat mondod' de 'kihasználod őket'? Mert sztem ha vkit ki használsz annak nem nagyon mondasz igazat. :)) :$ ;$ <3
IDIÓT@ VAGY ÉS MÉG SEMMIT NEM TUDSZ AZ ÉLETRŐL, ELRABOLTÁL 1,5 PERCET AZ ÉLETEMBŐL, EKKORA SZÁNALMAS KÉRDÉST MÉG SOSEM OLVASTAM. ÉS NEM KEDVELNÉLEK! Örülök hogy a mai tiniknek ilyen problémái vannak -.-" OKCSŐ!!!
7/17 anonim válasza:
Nem kedvelnélek. Nekem volt egy kolléganőm, hasonló paraméterekkel rendelkezett, mint Te, csakhogy ő már 30 éves volt. Gondolhatod, hogy hányan szerették.
8/17 anonim válasza:
"nem érdekel mások véleménye" akkor mi a francnak kérdezel ezen az ócska oldalon, ahol minden kommentemet törlik ,mert nem tetszik a válaszom a kérdezőnek vagy a moderátornak.
9/17 A kérdező kommentje:
csak érdeklodom ez nem azt jelenti,hogy kulonosebben meg hat,hogy ti most kedveltek vagy nem.és a barátnoim nagyon is tudják,hogy milyen milyen vagyok.
2012. okt. 9. 15:05
10/17 anonim válasza:
hát szerintem havernak elmennél nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!