Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom 15, megőrült. Mindig...

Lányom 15, megőrült. Mindig hisztis volt, de már túlmegy a tűrőképességem határán. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Abban a pillanatban, ahogy valami baja van, konkrét friss példa: hazajött a bátyja, leültek ebédelni, egy asztalhoz, lányom úgy viselkett, mint egy idegbeteg fúria. "Bezzeg őt szereted, bezzeg ő vicces, okos, kedves, engem meg utáltok, idióták vagytok! " - és ez mindennapos.Szép szó, hegyibeszéd, megnyugtatás, majd pofozás nem oldott meg semmit....
2012. okt. 1. 16:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
Csak kamasz. Én is ebben a korban hülyültem meg, csodálom anyámat és apámat, hogy egy-egy ilyen jelenetnél nem töröltek úgy képen, hogy elszállt volna a fejem.
2012. okt. 1. 23:06
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem pont azért enged meg magának ilyen viselkedést, mert többet kap a testvérénél. Tipikus elkényeztetett kislány.

Mindig újra és újra megdöbbent, hogy a mai tinik miket csinálnak, és milyen szavakat merészelnek a szüleikkel szemben használni, pedig én sem régen voltam tini korban (10 éve).

2012. okt. 4. 19:04
 13/15 anonim válasza:
Ha a szép szó nem megy nem lehet finomkodni, ha az sem működik akkor triviális módszer: Pszichológus. Nem maga a kezelés a fontos hanem a tény hogy el kell menni oda. Az talán felébreszti hogy vele van a probléma...
2012. okt. 4. 22:59
 14/15 anonim válasza:
Fontos hogy meg kell oldani a problémát mert később a kárára lehet az életben.
2012. okt. 4. 23:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Az én lányomnál is ez volt a helyzet, 2hónapja van komoly barátja aki hetente többször is nálunk alszik, és azóta teljesen nyugodt.Majd kinövi,nyugalom :)
2012. okt. 7. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!