Én miért vagyok ilyen 13 éves?
Az lenne a kérdésem h én miért gondolkodok ennyire másképpen mint a többi 13 éves lány?
Például nekem eszem ágában sincs bulizni,barátom sincs és nem is szeretnék még,persze azért megnézek fiúkat,de semmit nem akarok tőlük pedig már annyi fiútól kapok :csokit,levelet,kedves szót,virágot meg van mikor megyek az utcán és rámfütyülnek meg stb...De én mégsem pasizok,nem akarok bulikba menni,mert nem szeretnék hülyeségekbe belekeveredni amiket később tudom h megbánok úgyis.Amikor összevszek anyukámmal (mivel azért már tini vagyok és a sértödödés,feleselés az megvan ) akkor utána mindig leülltettem az asztalhoz 4szemközt és bocsánatot kérek,hogy elszállt velem megint a ló.
Szoktam itthon főzni anyunak,takarítok h segítsek neki,mert biztos nehéz lehet neki (eltartani engem,nevelni,fegyelmezni...)hisz most vagyok abbana a korban h könnyen elsülhet a puska a másik végen.Nem festem magam (jó a hajamat vasalom) nem vagyok "emos" elég jó tanuló vagyok ,most megyek át a gimibe a tanulmányai miatt (így nem járom ki az álltalásonst),tudom h tanulnom kell h legyek valaki az életben és elismerjenek és később megbánnám mikor nemtalálnék magamnak munkát,mert tinikoromban nem tanultam.Jó elszoktam menni itthonról,de időben itthon vagyok legkésőbb 8-9-kor mikor már sötétedik indulok,jó lehet jókislányos vagyok,de nem értem én miért gondolkodok ennyire másképp mint az évtársaim??14 éves rokonomra én vigyázok mai napig én kisérem el...miért van??Talán bolond vagyok??
Ez hülyeség! Az oké, hogy segítesz anyukádnak meg hogy nem cigizel meg ilyenek, de attól még haverokkal sűrűn elkell járni, pasizni is kell, nem azt mondom, hogy kapcsolatban, de igen is kell! Ha 13 éves vagy, ha 11, ha 19, minden korban kell.
És ezt ki írja elő? Ha a kérdezőt még nem érdeklik ezek a dolgok, miért kéne?
pasizni 11 évesen? :O miért kéne? kötelez valaki? szerintem a kérdező nagyon is jól csinálja, minden 13 évesnek ilyennek kéne lennie, mert ez a normális.
amúgy 18 vagyok és nincs pasim, kövezzetek meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!