Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én miért vagyok ilyen 13 éves?

Én miért vagyok ilyen 13 éves?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem h én miért gondolkodok ennyire másképpen mint a többi 13 éves lány?

Például nekem eszem ágában sincs bulizni,barátom sincs és nem is szeretnék még,persze azért megnézek fiúkat,de semmit nem akarok tőlük pedig már annyi fiútól kapok :csokit,levelet,kedves szót,virágot meg van mikor megyek az utcán és rámfütyülnek meg stb...De én mégsem pasizok,nem akarok bulikba menni,mert nem szeretnék hülyeségekbe belekeveredni amiket később tudom h megbánok úgyis.Amikor összevszek anyukámmal (mivel azért már tini vagyok és a sértödödés,feleselés az megvan ) akkor utána mindig leülltettem az asztalhoz 4szemközt és bocsánatot kérek,hogy elszállt velem megint a ló.

Szoktam itthon főzni anyunak,takarítok h segítsek neki,mert biztos nehéz lehet neki (eltartani engem,nevelni,fegyelmezni...)hisz most vagyok abbana a korban h könnyen elsülhet a puska a másik végen.Nem festem magam (jó a hajamat vasalom) nem vagyok "emos" elég jó tanuló vagyok ,most megyek át a gimibe a tanulmányai miatt (így nem járom ki az álltalásonst),tudom h tanulnom kell h legyek valaki az életben és elismerjenek és később megbánnám mikor nemtalálnék magamnak munkát,mert tinikoromban nem tanultam.Jó elszoktam menni itthonról,de időben itthon vagyok legkésőbb 8-9-kor mikor már sötétedik indulok,jó lehet jókislányos vagyok,de nem értem én miért gondolkodok ennyire másképp mint az évtársaim??14 éves rokonomra én vigyázok mai napig én kisérem el...miért van??Talán bolond vagyok??

2009. júl. 31. 19:45
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
90%
totál normális, jólnevelt lány vagy, ne aggódj. Valószínűleg azért, hogy a kérdésedre is válaszoljak, mert normális szüleid vannak. Tudod nagyon sok a kretén idióta felnőtt mostanában, akik csak szülik a szocpolnak a kölyköket, de nevelni már már nincs elég eszük.
2009. júl. 31. 20:04
 2/33 anonim ***** válasza:
92%
Sztem veled minden oké. Nekem volt egy fiúm, rájöttem, hogy ez nekem még nem való. (14/L) Aztán megállapítottam, hogy a fiú volt egy par@szt és a többi fiú normális. Én is sokat segítek, és felelősségteljes vagyok. Szerintem így van rendben. Ebben a korban kell próbálgatni magunkat és kialakítani az egyéniségünket ;-)
2009. júl. 31. 20:26
 3/33 anonim ***** válasza:
94%
szia,ezzel nincs baj hogy ilyen vagy sőt nagyon jó..sok szülő elbaszta a gyerekét nem figyelt rá oda és ezért nem mindenki olyan mint te.mert ez lenne a normális hogy nem pasizni bulizni hanem tanulni és otthon segíteni..meg anyukádékkal foglalkozni nem pasiddal aki csak sexet akar mert sok ilyen van..szóval veled nincs baj..másokkal van baj nem veled
2009. júl. 31. 20:59
 4/33 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Maradj is ilyen!Az anyukádnak biztosan jól esik,hogy Te ilyen rendes,okos segítőkész lány vagy,büszke lehet rád!:)

Én 14/L vagyok,és kb. én is ilyen.Jól tanulok(4,78az átlagom),nem pasizok,nem piálok,nem bulizok,segítek itthon.Persze a kamaszkori gondok velem is megvannak,mert sokat gépezek,nem mindig segítek,néha kiakadok és visszabeszélek.De utána ha ki adtam magamból a mérget átgondolom a dolgot és bocsánatot kérek.Mint te is.Szüleim örülnek neki,hogy ilyen vagyok,és ha másért nem,legalább ezért megéri.

Viszont,hogy egy ellen-példa is legyen:A nővérem(18/L) egész nyáron alig van itthon,nem is segít szinte semmit.Ma kétszer is veszekedtünk,egyszer azért mert átjött,hogy menjek el a középsuliba ahova ősztől fogok járni és kérjek vmi papírt,h oda járok,mert kell neki a kolesz miatt.Mondtam,hogy esetleg elkísérne,mert én nem tudom,mit kell intézni,vagy miről van szó.Erre leordította a fejemet,hogy intézzem el egyedül.A másik pedig azért,mert mondta h a többi 18éves alig van otthon,élvezi az életet,de ő nem teheti ezt,holott egész nyáron alig van otthon(kb.enni,sz.rni,aludni,meg gépezni v tévézni néha).Erre mondtam,hogy jobb lenne ha nem mindig másokkal foglalkozna,erre azt mondta h de ő sose kapja meg azt amit akar nem úgy mint a többi 18éves.Mondtam neki,hogy nézzen rám,én sem vagyok olyan mint a többi 14éves(cigi,pia,buli,pasizás,szex) mégis jól érzem magam így.

Szüleim nagyon sokat veszekednek vele.Azt gondolom azért nem vagyok olyan,mint ő,mert ott van előttem az ő példája,hogy nem az a jó,amit ő csinál és nem az a megoldás amit ő kitalál.

Hidd el,jobb nekünk így,mint ha piálnánk,cigiznénk,buliznánk,pasiznánk...Hosszútávon biztos az lesz jobb amit mi csinálunk,hiszen előttünk az élet,még bulizhatunk,pasizhatunk!:)

14/L

2009. júl. 31. 21:01
 5/33 A kérdező kommentje:

Hát köszöm mindenkinek a válaszokat.

Aranyosak vagytok.

Utolsó válaszolónak (14 éves lánynak) rád is biztos büszkék a szüleid főleg a nővéred után :) reméljük ez így is marad.Nem tudom valahogy én mindig is a társaim előtt jártam mindenben,tanulás,evés,járás,beszéd a pénzel is jól bánok mostmár tudok psórolni feltudom mérni a pénz értékét nem úgy mint egyesek.Egyébként sokat gondolkodtam ezen,de most h olvastam az egyik jérdést h 13 évesen mehet-e bulizni vagy ilyesmi röktön felttem a kérdést mert nem értem én miért vagyok ilyen?Miért gondolkodok érettebben?Meg ilyenek..

2009. júl. 31. 21:14
 6/33 anonim válasza:
30%
fúj hogy bírsz ilyen jó kislányleni 11 évesen voltam ilyen jó mind 1 te dolgod biztos te vagy anyuci kedvence
2009. júl. 31. 21:20
 7/33 A kérdező kommentje:

Nem anyuci kedvence vagyok,csak van annyi eszem,hogy nem drogozok,cigizek,iszok stb... de ettől ugyanugy élem az életem.Kihasználom,hogy gyerek vagyok majd eleget fogok bulizni pár év múlva ,de majd megnézzem milesz belőled meg milesz abból aki így fogja fel az életet gyerekként,hogy happyand mindent megtehetek,anyukámék fizetik,költhetek akármennyit akármiylen sz@rban vagyunk,de én bulizok,meg eliszom a pénzt.

Ja és akkr már inkább leszek anyuci kedvence ,mint ,hogy össze-vissza b@szannak,mert leitattnak erről ennyit.

(bocs a kifejezésért)

2009. júl. 31. 21:37
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Minden elismerésem és tiszteletem a Szüleidé és a Tiéd!!! Rengetegen példát vehetnének Rólad!!!
2009. aug. 1. 08:19
 9/33 anonim ***** válasza:
08:19-es vagyok, fiú! Szerintem Te rengeteg felnőttet is megtaníthatnál a tisztességre és a becsületre!
2009. aug. 1. 09:00
 10/33 A kérdező kommentje:

Mindjárt elpirulok :)

Nagyon köszönöm,hát igyekszem,de itt is mihest megírom,hogy 13 vagyok röktön lenézznek (tegnap este is) írták,hogy anyám lehetne,meg ne pattogjak neki,meg,hogy azzal menősködök,hogy gimibe megyek stb... szóval ezen az oldalon inkább nem íron a koromat,mert lenéznek egy nagycsomóan :S

2009. aug. 1. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!