Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én miért vagyok ilyen 13 éves?

Én miért vagyok ilyen 13 éves?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem h én miért gondolkodok ennyire másképpen mint a többi 13 éves lány?

Például nekem eszem ágában sincs bulizni,barátom sincs és nem is szeretnék még,persze azért megnézek fiúkat,de semmit nem akarok tőlük pedig már annyi fiútól kapok :csokit,levelet,kedves szót,virágot meg van mikor megyek az utcán és rámfütyülnek meg stb...De én mégsem pasizok,nem akarok bulikba menni,mert nem szeretnék hülyeségekbe belekeveredni amiket később tudom h megbánok úgyis.Amikor összevszek anyukámmal (mivel azért már tini vagyok és a sértödödés,feleselés az megvan ) akkor utána mindig leülltettem az asztalhoz 4szemközt és bocsánatot kérek,hogy elszállt velem megint a ló.

Szoktam itthon főzni anyunak,takarítok h segítsek neki,mert biztos nehéz lehet neki (eltartani engem,nevelni,fegyelmezni...)hisz most vagyok abbana a korban h könnyen elsülhet a puska a másik végen.Nem festem magam (jó a hajamat vasalom) nem vagyok "emos" elég jó tanuló vagyok ,most megyek át a gimibe a tanulmányai miatt (így nem járom ki az álltalásonst),tudom h tanulnom kell h legyek valaki az életben és elismerjenek és később megbánnám mikor nemtalálnék magamnak munkát,mert tinikoromban nem tanultam.Jó elszoktam menni itthonról,de időben itthon vagyok legkésőbb 8-9-kor mikor már sötétedik indulok,jó lehet jókislányos vagyok,de nem értem én miért gondolkodok ennyire másképp mint az évtársaim??14 éves rokonomra én vigyázok mai napig én kisérem el...miért van??Talán bolond vagyok??

2009. júl. 31. 19:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Azért mert te normális vagy. Ne törődj azzal hogy a többi normálatlan 13 éves mit mond.
2009. aug. 21. 12:41
 22/33 anonim válasza:

hát én enm ilyen vagyok.:S

nem tudom miért, lázadok bulizok, pasizok. igaz nem cigizem... inni iszok néha. de emellett jó tanuló vagyok és nem úgy pasizok, hogy minden héten más és mindegyik megb.asz... mindenki más. mindenki úg éli az életét ahogy jól esik neki. vagy ahogy éppen nevelték. :)

2009. aug. 25. 00:23
 23/33 A kérdező kommentje:
Hát szerintem én megbánnám ha már 13 évesen amikor még bőven GYEREK vagyok,buliznék,meg innák.Belesemernék nézni anyuék szemébe.És bőven elég lesz majd 16 éves koromban elkezdeni ezeket.
2009. aug. 25. 10:30
 24/33 anonim válasza:
utolsó vagyok. 15éves vagyok. :D
2009. aug. 25. 14:24
 25/33 anonim válasza:
Bárcsak ilyen lenne minden 13 éves lány:'(
2009. nov. 13. 18:55
 26/33 anonim ***** válasza:

bocsi énis 13 vagyok, de nem értem, rosszul neveltek volna a szüleim azért, mert szerelmes lettem egy fiúba vagy mert elmentem bulizni? :D ettől függetlenül tudom h tanulnom kell ahhoz hogy eltudjam tartani magamat és a családomat. mondjuk a házimunkát utálom, de amit tudok azt megcsinálom itthon :)

szóval szerintem, ha nem úgy indulsz el bulizni hogy 'én most beb*szok mint az albán szamár xD' és nem fogadsz el semmi hülyeséget nem is lesz semmi probléma. :D

bocsi h ezt mondom, de szerintem ne szállj el magadtól azért mert kicsit másabb vagy mint a többiek. sok ilyen lány van még mint Te. :D na puszi

2009. dec. 31. 17:19
 27/33 anonim ***** válasza:
Én egy 14 éves lány vagyok. Nekem egészen különös a stílusom. MINDEN lány, a barátnőim, az iskolatársaim nagy része iszik, cigizik, már nem szűz (=S) és mindennap más pasi... Épp ezért akarok én más lenni. Van, amikor cikiznek, hogy nekem nincs pasim meg ilyenek, de nem érdekel. Sok jobbnál jobb pasi szeretne járni velem, de én még nem akarom elkezdeni... És megfogadtam, hogy 16 éves koromig semmilyen szexuális dologba nem megyek bele. Én járok buliba (mostanság ritkábban), de még egyszer sem voltam berúgva, mondjuk ittam, de mégis én ráncigáltam haza a barátnőimet, akik azt sem tudták, hogy hol vannak... Nyugodj meg, te a normálisak közé tartozol. Mondjuk nem kell ahhoz mintagyereknek, kitűnő tanulónak és teljes mértékben szentnek lenned, hogy normális légy, de jobb így, mint most elkezdeni a ku*válkodást...
2010. febr. 10. 23:11
 28/33 anonim ***** válasza:
de amúgy létezik arany középút is :) nem csak k*rvák és stréberek vannak :P van pl olyan aki nem cserélgeti a pasijait naponta :) és attól még hogy a tizes évei elején van egy barátja szeirntem senki sem k*rva :D
2010. febr. 10. 23:51
 29/33 anonim ***** válasza:
Szerintem majd 15-16 éves korodra, mikor eljön az első disco és rászánod magad onnanstól már meg se lehet állítani.:) Az első pia, az első cigi.. Persze nem mondom, hogy ez így lesz. De mindent kikell próbálni saját magadon, hogy tényleg rossz e esetleg jó. Nem azt mondom, h szokj rá a cigire. De az se bűn ha havi 1x-2x elmész majd pár év múlva discoba és megiszol 1-2 pohár valamit. De ezeket majd később veszed észre..;) Én is ilyen voltam mint te. :) Most meg alig várom, hogy bulizni menjünk.:) És nem az van, h talaj részegre iszom magam meg mindent szert magamba szedek. De így is jól érzem magam.:)
2010. ápr. 20. 10:47
 30/33 anonim ***** válasza:

Szerintem majd 15-16 éves korodra, mikor eljön az első disco és rászánod magad onnanstól már meg se lehet állítani.:) Az első pia, az első cigi.. Persze nem mondom, hogy ez így lesz. De mindent kikell próbálni saját magadon, hogy tényleg rossz e esetleg jó. Nem azt mondom, h szokj rá a cigire. De az se bűn ha havi 1x-2x elmész majd pár év múlva discoba és megiszol 1-2 pohár valamit. De ezeket majd később veszed észre..;) Én is ilyen voltam mint te. :) Most meg alig várom, hogy bulizni menjünk.:) És nem az van, h talaj részegre iszom magam meg mindent szert magamba szedek. De így is jól érzem magam.:)

Én 15 éves voltam, amikor először mentem diszkóba "bulizni" kíváncsiságból, ki akartam próbálni, milyen. Azért írom idézőjelben, mert a buli nekem egyenlő a szórakozással, de ahová elmentem, az minden volt, csak nem rendes szórakozás. Nem lettünk részegek, nem volt se cigi, se drog (körülöttünk jó páran használták ezeket, de mi akikkel mentünk, nem), nekem mégse jött be ez az egész. Azóta évente egyszer-kétszer el tudnak rángatni a barátaim (ennél többször nem hagyom magam, már ez is sok :D) egy-egy szórakozóhelyre, de máig sem értem, lassan 20 évesen, hogy mi a jó ebben. Emberek agyontapossák egymást a dübörgő zenére, nem lehet beszélgetni a barátainkkal, mert nem halljuk a saját hangunkat se, mindenki hajnalig tombol, másnap meg fáj a fejük és nincs hangjuk, mert annyit üvöltöztek éjjel. Inkább egy nyugis helyen összejövünk a haverokkal, és együtt marháskodunk józanul, hogy legyen mire emlékezni. Nekem ez a szórakozás, nem pedig az, amit a tinik nagy része manapság művel a diszkóban.

2010. ápr. 20. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!