Én miért vagyok ilyen 13 éves?
Az lenne a kérdésem h én miért gondolkodok ennyire másképpen mint a többi 13 éves lány?
Például nekem eszem ágában sincs bulizni,barátom sincs és nem is szeretnék még,persze azért megnézek fiúkat,de semmit nem akarok tőlük pedig már annyi fiútól kapok :csokit,levelet,kedves szót,virágot meg van mikor megyek az utcán és rámfütyülnek meg stb...De én mégsem pasizok,nem akarok bulikba menni,mert nem szeretnék hülyeségekbe belekeveredni amiket később tudom h megbánok úgyis.Amikor összevszek anyukámmal (mivel azért már tini vagyok és a sértödödés,feleselés az megvan ) akkor utána mindig leülltettem az asztalhoz 4szemközt és bocsánatot kérek,hogy elszállt velem megint a ló.
Szoktam itthon főzni anyunak,takarítok h segítsek neki,mert biztos nehéz lehet neki (eltartani engem,nevelni,fegyelmezni...)hisz most vagyok abbana a korban h könnyen elsülhet a puska a másik végen.Nem festem magam (jó a hajamat vasalom) nem vagyok "emos" elég jó tanuló vagyok ,most megyek át a gimibe a tanulmányai miatt (így nem járom ki az álltalásonst),tudom h tanulnom kell h legyek valaki az életben és elismerjenek és később megbánnám mikor nemtalálnék magamnak munkát,mert tinikoromban nem tanultam.Jó elszoktam menni itthonról,de időben itthon vagyok legkésőbb 8-9-kor mikor már sötétedik indulok,jó lehet jókislányos vagyok,de nem értem én miért gondolkodok ennyire másképp mint az évtársaim??14 éves rokonomra én vigyázok mai napig én kisérem el...miért van??Talán bolond vagyok??
Szia én is ilyen voltam, mint te, és tök normális felnőtt lett belőlem :)
Szóval bolond tutira nem vagy, sőt, nagyon is okos, helyén van az eszed, és nagyon éretten gondolkodsz. Tényleg, mintha én írtam volna a soraid 13 éves koromban :)
Azóta már anyuka lettem, remélem, az én lányom is ilyen lesz majd, mint mi! :)
Sok sikert a gimihez!
25/L
Köszönöm :)
Gratulálok hát biztos olyan lesz mint Te :)
Alvást?Azt is írtam mikor fekszek le?
Na mind1,köszönöm :)
Semmi baj veled.Én is ilyen voltam, egészen nyár elejéig.
Akkor voltam ugyanis először igazi bulin.(osztálybúcsúztató buli)Nagyon megtetszett, azelőtt el se tudtam képzelni, hogy milyen is ez.Sajnos engem a szüleim nem engednek el (pedig segítek, kitűnő tanuló vagyok, elit gimiben folytatom tanulmányaim).A pasikkal pedig én is úgy vagyok, hogy ráérek még. A hülyeségekkel kapcsolatban(pia cigi drog) teljesen igazad van.
Én voltam már IGAZI bulin is mivel ismerösünk dj és így elmentünk barátnőmmel,nem is figyelt odaránk hisz eltüntünk a tömegben és annyi a végén meg valahogy megtalált tök jól elvoltunk,de tudtuk,h ez még ráér pár év múlva is :)
Jó persze énis elmennék,de tudom mivan kint éjszaka a világban és nem inkább kihagyom majd később :)
Köszi a választ
:)
Értem hát azért elég sz@r leeht neked,hogy bátyád (ha jól értelmeztem) elmegy egész nap stb..Te meg otthon vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!