Hogy lehetek az iskola legmenőbb csaja?
Figyelt kérdés
Most leszek 8.dikos és szeretnék igazán szexi csaj lenni a legmenőbb legalább az osztályban eddig is a népszerűek körébe tartoztam de ebben az évben szeretnék az a csaj lenni aki minden fiúnak tetszik és mindenki velem akar barátkozni mit tegyek hogy így legyen!2009. júl. 27. 22:22
31/39 anonim válasza:
Best 5 csajba tartozok az osztályomban. Ott is a 2. legnépszerűbb. Ne nagyon veszekedj senkivel, inkább segíts. Ha kell nyisd ki a szád, de azért akkor se nagyon durván. Tanulj rendesen, DE NE stréber módra. Ha van a sulitokban vmien műsor vagy vmien foglakozás vegyél részt rajta. Pédául én a suli ünnepélyein konferáló vagyok. Megmutatod, hogy kimersz állni az emberek elé egyszál papírral a kezedben, mersz beszélni. Jah, és ne szállj wl magadtól. Szerettesd meg magad az osztályodban. Én az osztályomban mindnekivel jóban vagyok. Egyébként van hátránya is a legnépszerűbb csaj címnek: mindenhova téged rángatnak tanár-osztálytárs MINDENKI!
32/39 anonim válasza:
Istenem! A félrenevelés legszebb példája! Sajnállak mert te megbecsült ember ezen a világon nem hiszem,hogy leszel.
33/39 anonim válasza:
Egy szünetben állj fel a padra, vetkőzz le, vedd le melltartód és bugyidat is! Nem az osztály, hanem az ország legnépszerűbbje leszel!
34/39 anonim válasza:
mell plasztikán még nem gondolkoztál ???
am nem értem hogy az ilyen kis taknyosoknak mért ezzel kell foglakozni elmondanád???
és nézd meg a bajos csajokat és ha olyan ribanc akarsz lenni mint abból a regina akk sok sikert XDXDXD
25/L
35/39 anonim válasza:
nem tudom, hogy azoknak miért kell írniuk, akik le akarják oltani a kérdezőt?!
36/39 anonim válasza:
Egyszerű, ők is nagy r*bancok és fel akarnak vágni :D
37/39 anonim válasza:
nah már elindult a suli te vagy már a legnagyobb ribanc vagy majd októbertöl leszel az ?? mellplasztika pc tetkó már van ? ha nincs akk mos rögtön szerezd be am sztriptiz a padtetején mikor mindenki benn van megnövelné a népszerűseéged az tuti
38/39 anonim válasza:
Elmondom neked, ne légy a legmenőbb! Én iskolámba is van egy "menő" csaj, azthiszi ö a világ közepe, de ez nem igy van. Ribancoskodik, meg minden, Sok fiúnak bejön ez a mutogatom magam, stb. Nekem pl nem jön be, Útálom az ilyeneket
39/39 anonim válasza:
Gyerekvállalás? Hmmmmmm... MEGVAN! Csináltasd fel megad, szülj egy gyereket, és mindenki rólad fog beszélni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!