Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy lehetek az iskola legmenő...

Hogy lehetek az iskola legmenőbb csaja?

Figyelt kérdés
Most leszek 8.dikos és szeretnék igazán szexi csaj lenni a legmenőbb legalább az osztályban eddig is a népszerűek körébe tartoztam de ebben az évben szeretnék az a csaj lenni aki minden fiúnak tetszik és mindenki velem akar barátkozni mit tegyek hogy így legyen!
2009. júl. 27. 22:22
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
74%
Az szerintem nem fontos, hogy jól nézzen ki. Én mindig azon döbbentem meg, milyen ronda csajok (még csak nem is csinosak) a legnépszerűbbek a fiúk körében. Tehát ha nem vagy valami szép, még az sem akadály, a szépek nem szoktak annyira népszerűek lenni, azokat csak feleségül veszik, de csak 20 éves koruk felett.
2009. júl. 28. 10:42
 12/39 anonim ***** válasza:
91%

Hát figyelj,a népszerűség alapszabályai:

-Öltözz csinosan,de ne kirívóan!

-Legyél mindig ápolt:tiszta haj,ápolt bőr,ápolt körmök(nem kell kifesteni,csak legyen lereszelve stb).

-Add önmagad,ne akarj mást utánozni.

-Legyél kedves,mosolygós,barátságos.

Ha ezeket betartod és szerencséd lesz felfigyelnek rád!De nem biztos!

2009. júl. 28. 11:28
 13/39 A kérdező kommentje:
Persze csinosan öltözködöm új ruhákba meg minden.Arra vagyok kíváncsi hogyan viselkedjem szünetekben órákon?
2009. júl. 28. 12:06
 14/39 anonim válasza:
92%
hello. én most ballagtam,tudok néhány tanácsot adni. órákon figyelj,és ha valamit tényleg tudsz,esetleg még hozá is tudsz fűzni valami kis infot,tedd meg. higyj nekem,nem strébernek fognak tartani,hanem egy művelt embernek. szünetben csavarogj a barátnőiddel,végig az iskolán,hogy lássanak,de ne foglalkozz velük.legyél közönyös,mintha csak te téteznél és a barátnőid. ha valaki beszélgetni szeretne természetesen állj meg,de ha beszólnak,eressz meg egy lenéző pillantást,de ne áljj meg... nagyjából ezek a lényegek. remélem sikerül,és sok sikert a továbbtanuláshoz.
2009. júl. 28. 14:05
 15/39 anonim válasza:
59%
*léteznél. bocsi.
2009. júl. 28. 14:07
 16/39 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Legyél kedves mindenkivel, segítokész, és NE oltozz r.bancosan, azt senki sem szereti! Csak normálisan... Ne akarj felvágni semmivel, legyél szerény és barátságos, persze ne hagyd magad kihasználni, legyen benned egy kis buszkeség is :)

Sok szerencsét!

2009. júl. 28. 21:03
 17/39 anonim ***** válasza:
69%

iskola legmenőbb csaja = iskola k*rvája

van 1-2 tippem rá

műköröm

festett haj

1 kiló smink minimum

tavasz felé mini rucik

mini szoknya ami épp hogy takarja a segged

felsőnek olyan ruha amiből a köldököd minimum ki van

kb ezek

2009. júl. 31. 10:40
 18/39 anonim válasza:
80%
Egyet ne felejts: Minél több barát,annál több ellenség is!
2009. aug. 2. 00:03
 19/39 anonim válasza:
87%
Szerintem ennyi idősen a tanulással kéne foglalkoznod.Ha olyan népszerű társaságokba keveredsz könnyen leronthatod az átlagod.
2009. aug. 2. 10:39
 20/39 anonim ***** válasza:
10%

Ez tök egyszerű..nekem a kisujjamban van...

mondjuk én a fiukkal spanoskodom...szleng minden megvan...

és lesz@rom más véleményét....

flegma vagyok mint állat..és nem félek senkitől...

a sikerkulcsa ebben rejlik kislány!!

remélem segitettem..

peace -<

2009. aug. 2. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!