Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy lehetek az iskola legmenő...

Hogy lehetek az iskola legmenőbb csaja?

Figyelt kérdés
Most leszek 8.dikos és szeretnék igazán szexi csaj lenni a legmenőbb legalább az osztályban eddig is a népszerűek körébe tartoztam de ebben az évben szeretnék az a csaj lenni aki minden fiúnak tetszik és mindenki velem akar barátkozni mit tegyek hogy így legyen!
2009. júl. 27. 22:22
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
63%

húúú...

Ezek ám az életcélok öcsém!!!

Ha így folytatod,még viheted valamire!

23/L

2009. aug. 4. 13:19
 22/39 anonim ***** válasza:
31%

hát hogy órán hogy viselkedj beszélgess a padtársadra tanulás 0 csak azzal foglalkozz hogy mindig a legmenőbb műkörmöd a hajad mindig frissen legyen festve vagy meliroztatva min 3 pc 1 az orrodba 1 a nyelvedbe 1 a köldöködbe és 1 tetkó a melledhez közel és igy tudod mutogatni ja és az iskola majdnem minden pasijával feküdj le és a mini szoknya épp hogy takarja a p*csádat és felüre ne vegyél fel semmit csak 1 melltartót de a mini szoknya se kötelező jó a tanga is XD XD XD XD

am nem gondolod hogy egy 14 éves kis taknyosnak nem ezzel kéne foglakoznia ??majd talán 16-17 évesen ez lehet a legnagyobb bajod de addig tanulj ez csak 1 tipp

22/F

2009. aug. 4. 17:52
 23/39 anonim ***** válasza:
81%
Legyél a segítökészségeddel kedvességeddel"menő"!
2009. aug. 4. 23:25
 24/39 anonim ***** válasza:
59%

Legyél te a legnagyobb r*banc!!

Nézd meg a Bajos csajokat, sokat tanulhatsz belőle!! Népszerű leszel, mindenki csodál, valójában meg mindenki utál.

2009. aug. 5. 13:37
 25/39 anonim válasza:
81%

Embereket kell megismerned, mindenkivel jóban lenni, az ismertebb diákokkal együtt lógni. mindenről mindent tudni, de úgy tenni mintha nem érdekelne más kicsinyes dolga... bulit szervezni. aktívan részt venni a suli dolgaiban.

öltözködésben meg nem kell egyből átmenni megan foxba, elég egyedinek lenni, tisztának és ápoltnak. kis smink, szép bőr.

azt viszont nem ajánlom, hogy nagyon megváltozz.a mostani barátaid elfordulhatnak tőled, ha túljátszod az új szereped.

2009. aug. 5. 16:56
 26/39 anonim válasza:
71%
Amikor én 8.-os voltam nagyon idegesített, hogy egy "tökmenő" csaj teljesen rám szállt, hiába nézett ki jól. Hidd el, ha visszafogott vagy, akkor is tetszhetsz mindenkinek, sőt.. mindenki kedvelni fog. 16/F
2009. aug. 5. 19:16
 27/39 anonim ***** válasza:
81%

mint irák elöttem a bajos csajokból sokat tanulhatsz és ne felejts el 1 olyan cimkét a homlokodra ragasztani:

A fél város meghúzott de te is jöhetsz nyugottan !!

vagy ilyet:

Én vok a legmenőbb és ha kérsz időpontot akk vagyok hajlandó veled beszélni!!!

vagy ilyet:

Aki utánozni mer engem az vigyázzon magára mikor szégyenitem meg!!!!!

R*banc akarsz lenni akk nyugottan lehetsz ilyen am mért kell menőnek lenned én soha nem voltam az általánosba mégis volt 4-5 bnőm akkikkel állandóan 1üt voltunk és másokat nem közösitettünk ki és mégis ismertek minket a 6.osok a 7.esek és a másik 8.os osztály pedig nem tettünk semmi extrát csak kedvesek voltunk a többiekkel és a 6.osokat és a 7.eseket nem kis taknyosként kezeltük

2009. aug. 6. 10:32
 28/39 anonim ***** válasza:
71%

Ezek a népszerű lányok általában azért népszerűek fiúknál és lányoknál is, mert nagyon közvetlenek! Hogyha lány az illető, akkor a fiúkkal is ugyanúgy viselkedik mint a lányokkal!

Hogy menő legyél: (ezeket egy régebbi újságban olvastam!)

Mindig add önmagad, mosolyogj sokat, legyél közvetlen, ne csak egy társasággal barátkozz, hanem mindenkivel legyél jóban! Tanulj sokat, de sohase kérkedj, viseld a saját (akár kevésbé márkás) ruháidat jól! Ha unod már a ruháidat, feldobhatod őket egy kitűzővel, akár rávehetsz egy másik ruhát!

Remélem tudtam segíteni :)

2009. aug. 6. 20:50
 29/39 anonim ***** válasza:
Nálunk a menő csajok nagy k*rvák, önelégültek, szerelmesek magukba, és kőgazdagok. Rendelkezz ezekkel a tulajdonságokkal, és menő csaj leszel.
2009. aug. 6. 20:59
 30/39 A kérdező kommentje:
Nekem is sok barátnőm van de 3legjobb barátnőm van fiúkkal is jóba vagyok és 7dikbe jártam az egyikkel csak szakítottunk mert már nem annyira voltam szerelmes most szeretném hogy megint járjunk mert helyes csak ő nem tudja hogy megint akarnék járni hogy mondjam meg neki amúgy én vagyok lányok közül a leggazdagabb szóval ez is megvan.
2009. aug. 7. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!