Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy lehetek az iskola legmenő...

Hogy lehetek az iskola legmenőbb csaja?

Figyelt kérdés
Most leszek 8.dikos és szeretnék igazán szexi csaj lenni a legmenőbb legalább az osztályban eddig is a népszerűek körébe tartoztam de ebben az évben szeretnék az a csaj lenni aki minden fiúnak tetszik és mindenki velem akar barátkozni mit tegyek hogy így legyen!
2009. júl. 27. 22:22
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
56%

fejet fel,és menjél keményen xD

ha valakik bedumálnak,dumájá vissza!

de barátságos.

xddd

2009. júl. 27. 22:26
 2/39 anonim válasza:
82%
Az iskola ribanca címén még nem gondolkoztál?
2009. júl. 27. 22:30
 3/39 anonim ***** válasza:
75%

Elég szomorú hogy ezzel foglalkozik egy 8-os kislány!!

Sexi csaj nem most leszel, majd egy pár év múlva!

2009. júl. 27. 22:39
 4/39 anonim ***** válasza:
82%

hát nem tom. nem volt kicsit sok az olsenikres film?

:/

én mindig is utáltam és kerültem az ilyet.

bocs:S

2009. júl. 27. 22:42
 5/39 A kérdező kommentje:
Nem úgy szexi csak van egy lány az osztályba aki nagyon népszerű de mér én szeretnék olyan népszerű lenni mint ő.Arra lennék kíváncsi hogy hogyan öltözzem viselkedjem hogy én is a társaság középpontjában legyek!
2009. júl. 27. 22:46
 6/39 anonim ***** válasza:
81%

Legyél szép, adj magadra (igényesen, tisztán), legyél mosolygós, barátságos, jókedvű, és a legfontosabb: mindig legyél kiegyensúlyozott, önbizalomdús!

Sok sikert!

2009. júl. 27. 23:12
 7/39 anonim ***** válasza:
38%
Hát viselkedj és öltözz úgy, mint az a csaj ;-))
2009. júl. 27. 23:13
 8/39 anonim ***** válasza:
90%
Nem tökmindegy milyen népszerű vagy? Ezután úgyis gimibe mész és ha ott ekkora pofával és ambíciókkal állítasz oda, körberöhögnek és kiutálnak. Inkább tanulj, aztán legyél "szexi", ha felnősz.
2009. júl. 28. 07:37
 9/39 anonim ***** válasza:
57%
Az üönbizalmadon múlik minden.Meg hogy jól nézz ki.Meg ha nem vagy tejesen eke az is előny.-D Anyagilag hogy állsz?Szerezz be pár drágább márkás divatos dolgot,fodrász,köröm stb.Meg esetleg valami mesét a nyárról,romantikus spanyol turista,aki oda van érted,stb,akármi,csak le ne bukj.Hány éves vagy?
2009. júl. 28. 08:04
 10/39 anonim ***** válasza:
95%
Ja,már látom,14. Amugy,tudom,elég szomorú,de tényleg ilyeneken múlik ebben a korban a népszerűség...
2009. júl. 28. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!