Már nem bírok a kamasz fiammal mit tegyek?
Szerintem ez nagyon gáz.
Próbálj vele beszélni,hogy amíg otthon lakik,és a te kenyeredet eszi,addig ne csináljon ilyeneket.Mi az ,hogy felpofoz,és leköp,és rángatja a vállát?????????????
Majd adnék én neki...
Szerintem az is lehet egy megoldás,ha az apukával közösen ültök le beszélgetni,utána 3asban.Vagy esetleg még az osztályfőnökkel lehetne beszélni,pszichológushoz vinni,vagy ilyesmi.Nem hiszem,hogy a válás hozta volna ki belőle,hisz írod,hogy már korábban is volt vele gond.
Ez súlyos dolog,és nem szabad hagyni,hogy elfajuljon.
(nem mentség,hogy elvált szülők gyereke,én is az vagyok ,mégsem ittam,vagy drogoztam,és NEM KÖPTEM LE ANYUKÁMAT,hisz ő taníttatott.
Háth...nem vagyok az erőszak híve...de nem ártana egy két pofon neki,meg egy erős pszichologus!!Én már tuti elvittem volna!!
Szerintem minden egyes nap le kéne ülnöd beszélni vele!
Megkérdezni tőle,miért ilyen veled,mit tettél ellene.Magyarázd el neki,milyen sok gyerek van anya nélkül,akiknek nincs aki kaját adjon,nincs aki mellettük álljon a legnehezebb időben!!
Ha kitartó vagy,menni fog!!!
Vitetsd intézetbe! Ott majd megnevelik!
Sosem értettem az ilyen puhány szülőket ha leköp a fejére kell sózni egy jó nagyot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!