Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Már nem bírok a kamasz fiammal...

Már nem bírok a kamasz fiammal mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy 38 éves anyuka vagyok van egy 16 éves fiam eddig is mindig gond volt vele 2-es volt a suliban de a férjemmel egy éve elváltunk és azóta csak rosszabbodik a helyzet. Fodrászként dolgozom és 1 hete később mentem haza ezt ő is tudta szóval amikor hazamentem már házibulit tartott otthon ott volt a sok sör meg minden aztán amikor mondtam vége a bulinak nem mondott semmit csak felpofozott és leköpött aztán felment a barátai előtt csinálta ezt nem tudom mit tegyek egy hete szóba se áll velem és lóg a suliból amikor próbálok rá szólni csak megrántja a válát és elmegy segítsetek!
2009. júl. 27. 17:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem ez nagyon gáz.

Próbálj vele beszélni,hogy amíg otthon lakik,és a te kenyeredet eszi,addig ne csináljon ilyeneket.Mi az ,hogy felpofoz,és leköp,és rángatja a vállát?????????????

Majd adnék én neki...

Szerintem az is lehet egy megoldás,ha az apukával közösen ültök le beszélgetni,utána 3asban.Vagy esetleg még az osztályfőnökkel lehetne beszélni,pszichológushoz vinni,vagy ilyesmi.Nem hiszem,hogy a válás hozta volna ki belőle,hisz írod,hogy már korábban is volt vele gond.

Ez súlyos dolog,és nem szabad hagyni,hogy elfajuljon.

(nem mentség,hogy elvált szülők gyereke,én is az vagyok ,mégsem ittam,vagy drogoztam,és NEM KÖPTEM LE ANYUKÁMAT,hisz ő taníttatott.

2009. júl. 27. 18:24
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Szia! Jajj szegény, ez nagyon durva :(:( Csúnyán hangzik, de én lendületből adtam volna neki a visszapofont, hogy a fal adja a másikat. Sosem voltam az agresszió híve, sőt ki nem állom, de a fiadra nagyon ráférne egy pofon, hátha az észhez téríti. Az előttem író nagyon jól felsorolta a lehetőségeket, pszichológus, osztályfőnök, én ezt is mind ajánlom, illetve, ha szomorú vagy, sírj előtte. Attól, hogy kamasz és játsza a nagymenőt még van lelke, és ha előtte sírsz és látja mit okoz ezzel, nem pedig dacol a büntetések miatt, akkor talán ráébred és bocsánatot kér. Ez már kamaszkori csínynek sem megy el, nagyon durva. Remélem megoldódik a problémád, szívből sajnállak!
2009. júl. 27. 21:28
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Az ilyenkorú gyerekek ellen csak az a megoldás, ha vizzsakézből többször erősen pofán vered, persze a barátai előtt
2009. júl. 28. 18:15
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Hát én nem hiszem, hogy ez megoldás. Félő, hogy visszaüt, és egyébként sem érsz el semmit azzal, ha megalázod. A legfontosabb kérdés, hogy nevelési gondok vannak, vagy valami lelki oka van a viselkedésének. Bár szerintem mindkettő, a válás miatt is lehet, de ha hagyod, hogy felpofozzon, akkor az a ti hibátok is. Szerintem keressetek fel egy szakembert. A fiad túlságosan a fejedre nőtt, egyedül nem fogod tudni megoldani a problémát.
2009. júl. 28. 18:55
 5/11 anonim válasza:

Háth...nem vagyok az erőszak híve...de nem ártana egy két pofon neki,meg egy erős pszichologus!!Én már tuti elvittem volna!!

Szerintem minden egyes nap le kéne ülnöd beszélni vele!

Megkérdezni tőle,miért ilyen veled,mit tettél ellene.Magyarázd el neki,milyen sok gyerek van anya nélkül,akiknek nincs aki kaját adjon,nincs aki mellettük álljon a legnehezebb időben!!

Ha kitartó vagy,menni fog!!!

2009. aug. 3. 09:50
 6/11 anonim válasza:
Hát az én reakcióm biztos egy visszakézből adott pofon lett volna.De hosszútávon nem megoldás,hogy a saját fiaddal bunyózz.Egyet értek azzal,hogy keress fel egy pszichológust,De sürgősen,mert innen,már csak lefelé visz az út.Tudom,hogy nehéz,mert szeretnéd megoldani családon belül,de lásd be ez túlnőtt rajtad.Az apuka nem segítene?Mert attól,hogy külön vagytok,neki is tudni kéne róla.Néha az apai szigor jót tesz.Nálunk is mikor a fiúkkal gond volt,ami túl nőtt anyun,akkor apu vette kezelésbe őket.Képzeld működött.Sok szerencsét
2009. aug. 11. 11:17
 7/11 anonim ***** válasza:
57%
Én is 16 éves fiú vagyok, én sem vagyok az erőszak híve, de ez azaz eset amikor oda KELL ütni. Esetleg beszéljen az apjával, ő is adhat neki, hisz nyilván amíg az apa otthon volt, addig nem volt ennyire szemtelen.
2009. aug. 11. 18:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Azt mondod régebben se volt a legjobb gyerek 2-es tanuló volt, gondolom más dolgokban se nagyon jeleskedett. Azt kell mondanom h ez nevelés kérdése és a társaságáé. Az se segít persze h elváltatok de ilyet épp eszű ember nem csinál h LEKÖPI a saját anyját meg felpofozza. Akit rendesen neveltek SOHA nem csinál ilyeneket. Szerintem is otthoni kupaktanács ha a szép szó (esetleg ronda szó de NEM verés) nem hat akkor irány valami drasztikusabb helyre mint a pszihológus (először talán csak te menj el hozzá kérj tanácsokat ha nem hatnak akkor a fiadat is vidd el). Neten is utánanézhetsz h ilyen helyzetekben mit ajánlanak. A viasat 3-on is durván félrenevelt kamaszokat tudtak megnevelni VERÉS NÉLKÜL (Szuper dadus műsor) abból is sok ötletet lehet meríteni amik tényleg beválnak.
2009. aug. 12. 15:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak azok meg vannak rendezve...
2009. aug. 12. 18:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Vitetsd intézetbe! Ott majd megnevelik!

Sosem értettem az ilyen puhány szülőket ha leköp a fejére kell sózni egy jó nagyot

2009. dec. 19. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!