Ti hagynátok hogy 13 éves lányotok ilyen keveset legyen itthon?
amit leírok az kb minden napos nála.
Reggel 7-kor lemegy futni és 10 körül visszaér.
Délben ebédel és fél 1-kor lemegy 7-ig valamilyen barátaival.
7-kor hazajön és fél 8-kor lemegy ismét futni úgy 9-10 óráig.
Ti hagynátok? Illetve hagynátok neki hogy 15 éves fiúja legyen?
16F aztán látom téged sem neveltek meg.gyönyörűen írkálsz mondhatom.most idézem miket írkálsz:kurwa, g.ci meg ilyenek, mivan ha 13 évesen elszív 2-3 cigit.nem baj ha iszik pár kortyot.hogy lehet ilyet írni?szerintem nálad nagyon elcseszték a nevelést.komolyan mondom 10 évesen több eszem van mint neked.
a kérdezőnek pedig írom hogy járjon utána hogy kivel/kikkel lóg.és hogy talán nem cigizik,drogozik meg ilyeneket csinál.mert az ilyen tinikorszakban menők az ilyen ártalmas dolgok, és később az ilyenekből lesz nagy drogfüggő, ku...a.úgy hogy szabj neki határokat, meg szabályokat kéne evezretni.ha nem fogad szót büntit adni neki pl:szobafogság.
Örülj neki, hogy el tudja magát foglalni. Szerintem rosszabb lenne, ha egész nap a TV vagy a számítógép előtt heverne.
Figyelj oda, hogy ne keveredjen rossz társaságba.
A fiú kérdés pedig... hát elég fiatal még, de a tiltással nem hiszem, hogy sokra mennél egy szerelmes kamaszlánynál. Ha van annyi esze, hogy ne essen teherbe, akkor nagy baja nem lehet. Azt pedig a te dolgod biztosítani, hogy legyen annyi esze.
Na, mi lett a határokkal? Sikerült?
Amúgy én is 13 vagyok és suli után azonnal hazajövök (hétfőként 3-kor de egyébként 2-re mindig otthon vagyok), szombatonként egyszer kétszer elmegyek erre-arra. Nem cigizek , drogozok. Alkohol is minimálisan nyáron szülőkkel , és szilveszterkor meg nagy ünnepeken.. Nincs barátom (de jó lenne), nem bulizok. Barátaim is vannak, jók a jegyeim (nem vagyok kitűnő de azért 3-asom még sose volt a félévi év végi jegyek között). Szóval, annyi hibám van hogy még nem vagyok érett,fejlett nevezzük akárminek. Például meggondolatlanul döntök, hamar mondok ki dolgokat amit megbánok, sokat gépezek és imádom a Twilight Saga-t.. szóval kisebb hibák. Tehát,ennyi..:) 13/L
Ps: Igen, hiba a Twilight Saga,mert elveszi a figyelmem a tanulásról../olvasom,nem nézem../ :)
értem.ez is jó módszer.
na mind1 hogy neki melyik módszer válik be azt nem tudom.
amúgy bocs hogy olyan bunkó voltam veled.csak ahogy írtad elég hülyének tűntél.
nekem az a véleményem hogy a twiligt nem mindenkinél hoz őrületet.
és twilight őrült vagyok a legjobb film a világon szerintem nézem, és mégis kitűnő tanuló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!