Ti hagynátok hogy 13 éves lányotok ilyen keveset legyen itthon?
amit leírok az kb minden napos nála.
Reggel 7-kor lemegy futni és 10 körül visszaér.
Délben ebédel és fél 1-kor lemegy 7-ig valamilyen barátaival.
7-kor hazajön és fél 8-kor lemegy ismét futni úgy 9-10 óráig.
Ti hagynátok? Illetve hagynátok neki hogy 15 éves fiúja legyen?
szerintem sem helyes
te vagy az anyukája
ilyenkor még neked kell lenni a fő tanácsadónak, és bizalom forrásnak
és igen meg lehet tiltani a fiúzást
mert te vagy az anyukája és ez még amúgy is bűncselekmény az ő korában, már ha szexel vele a 15 éves fiúja
most hirtelen nem is tudnám mit tennék ha a kislánykám lenne ilyen
gondolom sokat kell dolgozni a szülőknek a biztos anyagi háttér miatt
:(
Sera79-nek igaza van!
Unom már,hogy a szaros kis 13-14 évesek(még a 15 évesnek sem kell) össze-vissza kufircolnak!Ez nem gyerekeknek való bakker!Nálunk ez majd biztos nem lesz divat,pedig egyáltalán nem vagyok maradi semilyen téren.Festetem/melíroztatom a hajam,van műkörmöm(jó,az főleg egészségügyi okokból van,de akkor is).
Az egyik közeli ismerősömön is csak ámulok,amiért hagyja a lányát már 15 éves kora óta szexelni(azt azért hozzá kell tennem,hogy azóta eltelt 3 év,és még mindig együtt vannak),szerintem ez rossz nevelés kérdése.
És még mielőtt valamelyik hülye azt hinné,hogy "irigykedem",mint
ahogy már apám odevágta,azt megnyugtatnám,hogy ha akarnám,akkor huszonéves pasim is lehetne(szerencsére se ronda,se kétszìnű,se unalmas nem vagyok),csak egyszerűen ennél jobb az értékrendem,ugyanis ebben a korban egyàltalán nem ez a legfontosabb.
Bocs a kisregényért,de szerintem ez ehhez a kérdéshez is kapcsolòdik.
17/L
Emberek, írta itt bárki, hogy a kérdező lányát dugják? Mégis hogy a fenében juttok el ilyen következtetésre, az ég szerelmére?
Nekem is volt 13 éves koromban barátnőm, mégse dugtunk...
Nem meri elmondani,nyilván nem alakult ki köztetek túl nagy bizalom.
1.vagy imádkozz,hogy ne kerüljön bajba,vagy pedig beszélj a fejével,hogy oké,mehet ahova eddig is szokott,de nem drogozhat,nem cigizhet,nem ihat és védekezzen,amikor a pasijával van.
2.Hagynám,hogy a fiúval legyen,örülnék,hogy ezt elmondja..
17/L-ja nem a tinikorom miatt írtam ilyen választ,hanem ha írsz privit,akkor beszélgethetünk.Szerintem érdemes lenne,ameddig még nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!