Ti hagynátok hogy 13 éves lányotok ilyen keveset legyen itthon?
amit leírok az kb minden napos nála.
Reggel 7-kor lemegy futni és 10 körül visszaér.
Délben ebédel és fél 1-kor lemegy 7-ig valamilyen barátaival.
7-kor hazajön és fél 8-kor lemegy ismét futni úgy 9-10 óráig.
Ti hagynátok? Illetve hagynátok neki hogy 15 éves fiúja legyen?
Ja, és hogy válaszoljak a kérdésre is:
Most ezen az egy héten szerintem már hagyd, aztán arra hivatkozva, hogy elkezdődik a suli ne engedd ki, csak mondjuk 8-ig.
És hagynám, hogy 15 éves fiúja legyen,amennyiben a fiút ismerem(legalább látásból, meg a nevét), és tudnám, hoyg normális.
Ismerem a fiút látásból, de egyáltalán nem szimpatikus nekem...
Rendben akkor sulikezdéstől csak 8-ig maradhat, kíváncsi vagyok hogy viseli majd.
én biztos nem hagynám
mi az h 13 évesen úgy elmegy h azt se tudod hol és kivel/kikkel van?
sztem utána kéne nézned a baráti körének, még mielőtt vmibe belekeveredik és egy kicsit szigorúbb kell h legyél
Én még nem vagyok szülő, de ha nem baj válaszolok.
Az nagyon szép és jó, hogy futni jár, de mi a franc tart neki 3 órán át reggel?!! Ne mnodd már, hogy ennyit fut..Max. egy óra.
Az még oké is, hogy ebéd után kimegy a barátaival (1-től 7-ig), nyáriszünetben!! Iskolaidőben mikor tanul, ha nincs otthon..?
Úgy néz ki a leírtak alapján kb. mintha csak enni meg aludni járna haza. 13 éves lány..mondd te eddig erről nem is beszélgettél vele, és így telt el egy szünet?!
15/L
Miért nem mondasz neki nem-et?
Persze mostmár botrányokat vágna le, mivel megszokta, hogy mehet ide-oda.
Ő még egy kislány, az természetes hogy elkezdi nyitogatni a szárnyait, de hogy azt sem tudod kikkel van meg stb, azért azért nagyon-nagy baj.
Esti programjára már nem engedném el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!