Titeket mi kapcsol ki?
Figyelt kérdés
Gyerekeimnek az iskola utáni elfoglaltságain gondolkodtam . Mindegyik jár valahova. Néptánc, karate, gitár, rajz. Megkérdeztem tőlük, hogy kikapcsolja-e őket a heti "taposásból". Hát nem volt meggyőző a válasz. Én azért szeretném ha járnának valahová hogy feltöltődjenek.
Ti hova jártok/járatjátok gyermekeiteket? Szeretik?
2012. aug. 23. 13:07
21/24 anonim válasza:
Lovaglás terepen. Mikor kimegyünk az erdőbe én lovagolok, a kutyám meg jön mellettünk. Nincsenek autók, nincsenek emberek, csak én és a két számomra legfontosabb élőlény. Imádom az ilyen nyugis terepeket, a fák között általában csak lépünk a kutyus szaglászik, rohangál szabadon, a tisztásokon pedig vágta teljes erőbedobással. Egyébként úgy veszem észre, hogy a kutya és a ló is ezeket a programokat szeretik a legjobban, nagyon szeretik egymást, és ilyenkor mind a hárman összehangoltan tudunk dolgozni. Nyáron pedig fürdeni járunk ugyan így. Van a közelben egy kisebb, sekély tó, bele szoktam lovagolni, így a ló hűti magát, a kutya meg bohóckodik a vízben :) Nekem ez 'A kikapcsolódás' :)
22/24 anonim válasza:
Engem H. P. Lovecraft művei kapcsolnak ki, ha kissé unatkozom. Szomorú vagyok, akkor metált hallgatok napestig.
23/24 A kérdező kommentje:
A lányaim 10-12 évesek a fiam pedig 14 lesz.
2012. aug. 27. 14:46
24/24 anonim válasza:
közös fingorászgatás a haverokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!