Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Titeket mi kapcsol ki?

Titeket mi kapcsol ki?

Figyelt kérdés

Gyerekeimnek az iskola utáni elfoglaltságain gondolkodtam . Mindegyik jár valahova. Néptánc, karate, gitár, rajz. Megkérdeztem tőlük, hogy kikapcsolja-e őket a heti "taposásból". Hát nem volt meggyőző a válasz. Én azért szeretném ha járnának valahová hogy feltöltődjenek.

Ti hova jártok/járatjátok gyermekeiteket? Szeretik?

2012. aug. 23. 13:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%
Flangálni a haverokkal, csak úgy simán a városba.
2012. aug. 23. 13:32
 2/24 anonim ***** válasza:
88%
engem a nagy piros gomb kapcsol ki XD Amúgy meg tényleg az a legjobb, ha mondjuk a barátokkal csavarognak a városban. A sport, a zeneiskola de még a rajz is kifárasztja az embert.
2012. aug. 23. 13:52
 3/24 anonim ***** válasza:
83%

Jártam általános iskolába infószakkörre(keddenként).Az tökéletesen kikapcsolt,a tanárral is jobban megismerkedhettünk,mert csak hárman voltunk mindössze a szakkörön.:)Nyugis volt a helyzet,sose veszekedtünk,néha persze elmaradt a szakkör,hiányzott is.:)

De 3.-as koromba jártam jazzbalettre,na az nem nagyon ment,de szerettem járni..csak kifáradtam,nem tudtam kipihenni magam,igaz,hogy ez péntekenként volt.Most középiskolás koromban nem járok sehova,semmilyen szakkörre,mert nem is tudom,hogy hol kell az ilyeneket keresni.A suliban sem nagyon hirdetik,szerintem eddig nem is volt,remélem újításként a következő évbe behoznak valamit,amire bármikor belehet járni,ha az embernek kedve tartja.Sosem szerettem muszájból járkálni sehova.Az lefárasztott agyilag..főleg azok a német korrepetálások..pedig mindig 4-es 5-ös voltam,csak a kezdetekkor mégis jól jött egy tanár mellém.Most sem lenne rossz,de nem azzal a tanárral,mert az egy boszorkány..szóval ez a dolog eléggé tanárfüggő is.Jelenleg a közeli céljaim előtt van a nyelvvizsga..jó lenne.Csak most szakközépbe járok és fogalmam sncs,hogy azzal a matekkal is mi lesz.Sosem buktam semmiből,de félek,hogy megfogok évvégén matekból.:/ Pedig mindig 3-as voltam középiskolában.És emellett nehéz egy szakkört vagy egy korrepetálást is bevállalni,főleg,hogy lesz fakultáció is..ami heti 2 óra lesz.

16/L (írhatnék 17-et is,mert 3,5 hónap múlva annyi leszek):D

2012. aug. 23. 14:01
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
nekem a zene egyértelműen a kikapcsolódás, lehet ebből adódik, hogy basszusgitározok, de ez mindenkinek más, valaki a sportban leli meg ugyan ezt
2012. aug. 23. 15:17
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem... nem is tudom. Nekem úgy jó, ha nem vagyok kikapcsolva, tudok pörögni, gondolkodni, élvezni az életet.

A lehető legtávolabb állok a művészléleknek nevezett fiataloktól, nem lelem örömömet az alkotásban.

Sportolni saját erőből szoktam, főleg gyaloglok, mindenféle idióta körülmény között (hóban, esőben, tűző napon, bozótban) egyedül 5-10 km-t. Talán 1 éve vettem fel ezt a fura szokást, nálam ha valami, akkor ez a kikapcsolódás. :)

Az összes többi tevékenység a mindennapok része, csinálgatok mindenfélét, de különösebben nem vidít fel semmiféle tevékenység, amit egyedül kell csinálni.

Haverokkal szeretek lenni, barátnőimmel eljárni vásárolgatni.

15/L

2012. aug. 23. 17:24
 6/24 anonim ***** válasza:
87%

Lovaglás, nyugis séta, pörgős séta haverokkal, vagy csak leülni barátokkal beszélgetni.

Én is járok néptáncra elfáraszt.. nem ki kapcsol.. de imádom.. szórakoztató.. :)

14/l

2012. aug. 23. 19:55
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
a lovakkal, kutyákkal való foglalkozás. engem csak ez kapcsol ki, nincs is jobb mikor a kutyámmal csak ketten sétálunk távol a várostól, a zajoktól. a lovakkal szintén ez. engem ez tud igazán kikapcsolni. barátokkal mászkálás, kirándulások is jók lehetnek.
2012. aug. 23. 20:31
 8/24 anonim ***** válasza:
72%
AZ alvás általában bejön xd amúgy ha sokat focizom (úgy 2 órát)
2012. aug. 23. 21:26
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
zenehallgatás, gitározás, főzés, olvasás(többnyire képregényeket)
2012. aug. 24. 02:15
 10/24 tüptürüptürüpp ***** válasza:

Engem az, ha pihenhetek. Egyébként én nem szeretem, ha "ki kapcsol" valami, szeretek állandóan pörögni. Mindig oda rohangálok, ahová éppen kell.

A lovaglás/úszás az amik kikapcsolnak, vagy ha este elmegyek kutyát sétáltatni. Néptáncolni 9 évig jártam, de az inkább edzés volt, mint kikapcsolódás..rajzolni meg mondjuk egyébként sem szeretek. Ezeket a foglalkozásokat ők választották, vagy te?:)

15/L

2012. aug. 24. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!