Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Titeket mi kapcsol ki?

Titeket mi kapcsol ki?

Figyelt kérdés

Gyerekeimnek az iskola utáni elfoglaltságain gondolkodtam . Mindegyik jár valahova. Néptánc, karate, gitár, rajz. Megkérdeztem tőlük, hogy kikapcsolja-e őket a heti "taposásból". Hát nem volt meggyőző a válasz. Én azért szeretném ha járnának valahová hogy feltöltődjenek.

Ti hova jártok/járatjátok gyermekeiteket? Szeretik?

2012. aug. 23. 13:07
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

A rajzot az igen. A néptánc pedig úgy volt hogy 3-4 évig hagytam hogy arra menjenek amire ők akartak. Tollas, floorbol, kézilabda. Nekem a szívem csücske volt a néptánc (én nem jártam sehova)

És tavaly azt mondtam a lányaimnak hogy elmegyünk egy próbára és ha akkor is azt mondjátok hogy nem akartok néptáncolni akkor elfogadom (mert tudjátok mire mondok nemet) A proba 2. percében már fent voltak a színpadon (ez volt a bemelegítés) és azóta járnak. És most is azt mondták, hogy néptáncolni biztos fognak. De nem kikapcsolódás az biztos. Nekik nem , mert fellépés van...stb 40 évesen nekem már az.

2012. aug. 24. 10:46
 12/24 tüptürüptürüpp ***** válasza:

Igen, értelek..

Hát szerintem nem feltétlenül kell, hogy kikapcsolja őket. Lehet, hogy ők is szeretnek pörögni és jó nekik így. :)

2012. aug. 24. 11:04
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Barátokkal hülyülni, vásárolgatni, mozizni, télen kávézni vagy forrócsokizni, nyáron mekizni.:D

Vagy néha elmenni futni, tornászni.

De ezektől én fizikailag elfáradok, viszont a közérzetem sokkal jobb. Ami pihentet: kakaóivás közben kényelmes fotelban zenét hallgatni. :)

2012. aug. 24. 14:36
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem a lövészet, meg ha le tudok feküdni egyedül egy csöndes szobában elmélkedni.
2012. aug. 24. 18:16
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Zenehallgatás kapcsol ki a legjobban vagy haverokkal beülünk valahova(kávézó teaház stb. és beszélgetés zárásig.) De ha nem vagyok fáradt akkor utazni szeretek. Nem egyszer mentem le Pestről Szegedre a nyáron egy napra csak azért sétáljak egyet mert a kedvenc városom. 15/F
2012. aug. 24. 20:02
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet furcsán hangzik, de engem a takarítás kapcsol ki.:)

Mellette megy a zene, és tök jó érzés tölt el,miután végeztem vele és a többieknek már nem kell megcsinálnia.

Vagy filmet nézek/rajzolok :D

2012. aug. 24. 20:55
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

A kedvenc énekesnőm koncertjeit nézem,zenéit hallgatom.Illetve,ahogy beszél az interjúkban,hiába angolul,jól megy az angol.Engem ez tud kikapcsolni.Már 10 éves korom óta ő a kedvenc abszolút.:-D

17/L

2012. aug. 24. 23:11
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocsi.14-es vagyok. 14/L
2012. aug. 25. 00:06
 19/24 anonim válasza:
100%

Hát engem csak a lovaglás tud teljesen kikapcsolni...totál kifáradva jövök haza,de mégis teljesen feltöltve.Olyankor eltűnik minden gondom :) nagyon felemelő érzés :)

16/L

2012. aug. 25. 17:32
 20/24 anonim ***** válasza:

hány évesek és hányadikosak a lányaid?

én mikor hazaérek a suliból, tanulok, tanulok és tanulok este 6-ig... nem azért mert stréber vagyok v ilyenek, de tényleg ennyi a tanulni való... nem lenne nekem sehova időm elmenni...

17/L

2012. aug. 25. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!