Titeket mi kapcsol ki?
Gyerekeimnek az iskola utáni elfoglaltságain gondolkodtam . Mindegyik jár valahova. Néptánc, karate, gitár, rajz. Megkérdeztem tőlük, hogy kikapcsolja-e őket a heti "taposásból". Hát nem volt meggyőző a válasz. Én azért szeretném ha járnának valahová hogy feltöltődjenek.
Ti hova jártok/járatjátok gyermekeiteket? Szeretik?
A rajzot az igen. A néptánc pedig úgy volt hogy 3-4 évig hagytam hogy arra menjenek amire ők akartak. Tollas, floorbol, kézilabda. Nekem a szívem csücske volt a néptánc (én nem jártam sehova)
És tavaly azt mondtam a lányaimnak hogy elmegyünk egy próbára és ha akkor is azt mondjátok hogy nem akartok néptáncolni akkor elfogadom (mert tudjátok mire mondok nemet) A proba 2. percében már fent voltak a színpadon (ez volt a bemelegítés) és azóta járnak. És most is azt mondták, hogy néptáncolni biztos fognak. De nem kikapcsolódás az biztos. Nekik nem , mert fellépés van...stb 40 évesen nekem már az.
Igen, értelek..
Hát szerintem nem feltétlenül kell, hogy kikapcsolja őket. Lehet, hogy ők is szeretnek pörögni és jó nekik így. :)
Barátokkal hülyülni, vásárolgatni, mozizni, télen kávézni vagy forrócsokizni, nyáron mekizni.:D
Vagy néha elmenni futni, tornászni.
De ezektől én fizikailag elfáradok, viszont a közérzetem sokkal jobb. Ami pihentet: kakaóivás közben kényelmes fotelban zenét hallgatni. :)
Lehet furcsán hangzik, de engem a takarítás kapcsol ki.:)
Mellette megy a zene, és tök jó érzés tölt el,miután végeztem vele és a többieknek már nem kell megcsinálnia.
Vagy filmet nézek/rajzolok :D
A kedvenc énekesnőm koncertjeit nézem,zenéit hallgatom.Illetve,ahogy beszél az interjúkban,hiába angolul,jól megy az angol.Engem ez tud kikapcsolni.Már 10 éves korom óta ő a kedvenc abszolút.:-D
17/L
Hát engem csak a lovaglás tud teljesen kikapcsolni...totál kifáradva jövök haza,de mégis teljesen feltöltve.Olyankor eltűnik minden gondom :) nagyon felemelő érzés :)
16/L
hány évesek és hányadikosak a lányaid?
én mikor hazaérek a suliból, tanulok, tanulok és tanulok este 6-ig... nem azért mert stréber vagyok v ilyenek, de tényleg ennyi a tanulni való... nem lenne nekem sehova időm elmenni...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!