Mit tegyek? Szerintetek normális? Hibáztam de szerintem nem olyan nagyot
17 éves vagyok 10-re kell mindig hazaérnem de késtem 10 percet mert elment előttem a busz pedig eddig sosem ment de most sikerült.
életembe először ittam alkoholt amit egyből kiszúrtak kaptam két nagy pofont és azt mondták reggel 6-kor ébresztő és wc-t pucolok és 2 hétig semerre se mehetek. életembe először csináltam ilyet tudom hogy igazuk van de annyira rossz h ez történt szerintetek igazuk van?
mikor én meg nővérem kicsik voltunk akkor anyuék alkoholisták voltak de már több mint 10 éve nem isznak ezért simán megérzik
csak mivel eddig még nem késtem sose nem volt veszekedés mert mikor hazaértem akkor csak be szoltam h itthon vagyok és kész de most meg fönn voltak és vártak az ajtó előtt azért történt meg ez
Szerintem ez egy kicsit erős.. 17 éves.. az már majdnem nagykorú, tehát ha 10ig vagy elengedve, az nagyjából oké, de az, hogy 10 perc késés és némi alkohol miatt megüssenek, és wc-pucolásra, meg szobafogságra ítéljenek, ez már majdnem röhej. Mi ez? Hamupipőke 2012-es feldolgozás?
A szüleid nagyon fogni próbálnak, holott ezzel inkább ártanak neked, mint használnak.
SZerintem a kérdező esete ezerszer jobb mintaz enyemm.
Edigg ck 1-2 szer voltam diszkoban,az is az osztalykirandulason volt. Edigg max 3 szor itamm 2-3 kortty Igazi pezsgőt azt v a tesom ballagasan asszem masodszor vegre valahara eloszor ujevezhettem a baratnomanl akko ez mult evben volt .
Nagyon nem birok ilyen bulikra menni és inni kicsit
A barátnőim a suliban meselik milyen bulikon voltak milyen gyumis pálinkákat ittak.,én meg ck ott álok és halgatok mint a suket hal .
És hidd e ilyenkor elég nagy égés szokott lenni
Szal neked a helyzetet ezerszer jobb
Elozo vagyok . 14/L
Ja,és nekem itthon semmiféle sminkem nem lehet,SEMMILYEN. Szal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!