Miért vesz fel a fiam női ruhákat illetve lányosakat?

Ha olyan a kapcsolatod a fiaddal, akkor kérdezz rá, beszélgessetek erről. Próbáld megérteni. Lehet, hogy tényleg csak hülyéskedésből csinálja, de a leírtakból mondjuk nem ez derül ki. Te vagy vele a legtöbbet neked kell tudni, hogy ez mennyire komoly. Ha esetleg kiderülni, hogy más az identitása, ne ítéld el, segíts neki, mert nem lehet könnyű(egyikőtöknek sem).
15/L

Minden képen beszélgess el vele, de ne felelőségre vonásos hangnemben, ha nem mint aki érdeklődik és kommentálja a dolgokat. Beszélj arról hogyan mókáztatok ti is fiatalon és hogy ismerted meg a párodat. Legyen benne az kihangsúlyozva hogy ki miért volt vonzó a másiknak a lánynak a fiú és fordítva, ezért kerültetek össze, mert ez vonzott egymáshoz benneteket. Beszélj a barátság fogalmáról: az nem szexuális megélésről, vonzalomról ha nem érdeklődési kőr azonulásról szól. Jól érzem magam a társaságában és hasonló dolgokat csinálunk együtt mert megbízunk egymásban. Jobban és több mindent meg tudok vele beszélni és ő is velem, tehát kölcsönösen adjuk magunkat egymás társaságába, számíthatok rá a napjaim ügyes-bajos dolgaiban, ez a barátság.
Biztosan van a családban olyan akit példának hozhatsz fel,
akire számíthattok és gyereked is vissza tud emlékezni arra az esetre -talán többre is- amikor segített nektek az az illető, vagy ti a másiknak.
A legjobb nevelő és útmutató a PÉLDAADÁS! Ha úgy éltek előtte hogy nyíltan látja abból amit tesztek a jót, a megélhetőt és ezt meg is beszélitek vele, hidd el követni fog benneteket. Tisztázódik benne az érzelmek kavarodása.
Figyeljétek kivel barátkozik és próbáljátok irányítani, nem kényszerrel ha nem figyelem felkeltéssel, támogatással. Ne aggódj, ha látja hogy törődsz vele, nyíltabb lesz, és jobban tudtok kommunikálni.

11 évesen ennek a jelentősége nulla
Ettől még nem lett meleg.

ez még nem jelenti azt, hogy identitászavara lenne.. nekem két öcsém van és régebben gyakran játszottunk, olyat, hogy mindenféle régi ruhákat vettünk fel, 90%-ban női cuccokat és egyik sem lett meleg.. még fiatal.. ha 15 évesen is női ruhákban járkál, akkor kezdj el gyanakodni :D
(19/L)

Csak szórakozásból csinálja. Majd ha 17-18 éves korában is rendszeresen fogja csinálni akkor lehet identitás problémája de ha esetleg mégis így alakul akkor se utasítsd ki a családból mert ez nem betegség és nem is ő tehet róla.
OFF: Egyébként a Chatrouletten is látni olyan férfiakat akik hülyeségből beöltöznek lánynak sőt, van egy ember aki még táncolni is szokott ott nő ruhába(Steve Kardynal) és nem hinném hogy meleg.

Nem tudom, hogy hány éves a fiad, de én olyan 10-13 éves korom között csak fiú ruhákat vettem fel, karatéra jártam, menőnek találtam, hogy szőrös a lábam, mert az milyen "férfias", "férfiasan" is viselkedtem, sokszor még fiú-szerepbe is képzeltem magam, hogy megvédem a többi a lányt az osztályban,előreengedem őket az ajtóban, cipelem helyettük a táskájukat, stb.
Nem voltam leszbikus, nem jöttek eb a lányok, csak kerestem önmagam.
Ha ma valaki rám nézne, nem mondaná meg, hogy hogy néztem ki 10 évvel ezelőtt. :)
Büszke vagyok a melleimre, imádom a csajos ruhákat, bár sportok közül megmaradtak az "extrémebbek", de ennyi. Alig várom, hogy végezzek a sulival és babákat szülhessek. :)
Szerintem majd kinövi a fiad is, csak ne tilts neki semmit, mert akkor megzavarodik. Rájön majd ő magától a dolgokra. :)
22/l

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!