Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hol vásárolsz ruhákat 7-13...

Hol vásárolsz ruhákat 7-13 éves gyerekeidnek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 07:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kínai boltokba. Ott a legolcsóbb. Én ilyenkor szoktam megvenni a fiamnak a téli bakancsot,csizmát, bélelt nadrágokat, mert már ilyenkor féláron adják a téli cuccokat. Télen pedig nyári ruhákat, szandálokat veszem akciósan. Sajnos mi nem engedhatjük meg magunknak hogy márkás ruhákat vegyünk.
2011. márc. 29. 08:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát anyával nem nagyon megyek vásárolni,Ő ad pénzt én meg megyek a barátnőimmel.

A mostani kedvenc boltjaim:

Amnesia

Bijou Brigitte(bár itt inkább ékszert)

Jeans Club

New Yorker

Next

Mayo Chix

Tally Weijl

Mexx

H&M

GAS

13L

2011. márc. 29. 19:56
 3/11 anonim ***** válasza:

Én 13 éves vagyok, és van 1-2 ruhám a kínaiból, de egyébként a bershkában, tally weijlben, h&mben vásárolunk ruhákat:)

Néha stradivarius, c&a, zara, pimpkie, woodoo, retro.. szval ilyen plázás boltok :D

2011. márc. 30. 17:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Ehh. Nekem egy ruhám sincs kínaiból, mindd szétmegy :D Olcsó lehet, de attól még ha sokszor kell venni...

Innen szoktuk venni (vagyis ezekből)

H&M

Pimkie

New Yorker

c and a

és egyéb :D Szóval ami az Árkádban megtalálható, és ruhabolt , onnan. de vannak egyedi cuccaim is, trukiból.

2011. márc. 31. 21:31
 5/11 anonim ***** válasza:
*turi
2011. márc. 31. 21:31
 6/11 anonim ***** válasza:
inkább drágábból kevesebb, mi se vagyunk gazdagok, de én a levis fareemr vagy semmire esküszöm, mert évekig lehet hordani.
2011. ápr. 4. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:

ez igaz bár én 17 vagyok de elmondom hogy eddig mindig kínai cipőt vettünk max 5000ft

nyáron vettünk akciósan 9000ért és azóta abba járok suliba bicajozni...

így szerintem megéri mivel ha akkor is vmi kínait veszünk azóta 2-3 cipőt vehettünk volna

2011. ápr. 11. 06:18
 8/11 anonim válasza:
a fentebb lévők mind jók, de ha ajándékot keresel, az legyen a lényeg hogy milyen ruhát, nem az hogy hol. és ha kamaszlány, valami kicsi, de nagyon értékesnek örülne. Pl: egy sál a Jackpotból- ott minden elég drága+ a sálon nem lehet mit utálni 12L
2011. ápr. 11. 21:07
 9/11 anonim ***** válasza:
12 éves vagyok... kb. 10 éves koromig a kíniba jártunk, de amikor jött ez a dolog hogy a kínai égő, akkor már valtottunk boltot. Leggyakrabban a Zala Plaza-ban levő Cosmos és Colosseum boltba járunk. De van amikor a New Yorkerben vagy a Kikben veszünk rucikat :)
2011. ápr. 16. 12:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Anya ad pénzt én meg megyek a barátnőimmel:)

Pimkie, H&M, C&A, Tally Weijl, Jeans Club, New Yorker, turik

13L

2011. máj. 10. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!