Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, Tinik! 13 éves lánynak...

Szülők, Tinik! 13 éves lánynak áttetsző szempillaspirál és szájfény?

Figyelt kérdés

Keresztlányom nagyon szeretne sminkelni, de az édesanyja nem engedi. 13. születésnapjára ezt gondoltam neki, de előbb megkérdezem, szerintetek ezt is el fogja-e utasítani az édesanya? Illetve, egyáltalán ennek örülne-e a (kis)lány?

természetesen megkérdezem az anyukát,de előbb felmérném a ti véleményeteket.

2012. aug. 13. 14:53
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Azért engem érdekelne a kérdezővel azóta mi a helyzet? Nem is válaszolt és írt egy sort sem
2012. aug. 24. 14:45
 32/32 anonim ***** válasza:
Szerintem a szempillaspirál(fekete jobb sokkal, mert az átlátszót próbáltam, ázott kismacska fejem lett tőle), meg a szájfény(ne rikító pirosat és ne is téglaszínűt, mert az abszolút nem szép még egy felnőtt nőn se; hanem mondjuk barackszínű v halvány rózsaszín, ill. színtelen mindenkin jól áll)nem gáz ebbe a korba. Én 14 éves korom óta se használok ennél többet, de spirál meg szájfény mindennap van rajtam, és most 22 vok, na csá.
2019. máj. 31. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!