Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, Tinik! 13 éves lánynak...

Szülők, Tinik! 13 éves lánynak áttetsző szempillaspirál és szájfény?

Figyelt kérdés

Keresztlányom nagyon szeretne sminkelni, de az édesanyja nem engedi. 13. születésnapjára ezt gondoltam neki, de előbb megkérdezem, szerintetek ezt is el fogja-e utasítani az édesanya? Illetve, egyáltalán ennek örülne-e a (kis)lány?

természetesen megkérdezem az anyukát,de előbb felmérném a ti véleményeteket.

2012. aug. 13. 14:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

14 vagyok, szájfényt használok.

Szerintem előbb kérdezd meg, de nem hinném, hogy ne fogadnáá el.

2012. aug. 17. 22:39
 22/32 anonim ***** válasza:

13 évesen eszembe se jutott, hogy sminkeljek...

ha anyukája nem engedi, hogy fesse magát, akkor szerintem találj ki neki mást.

13 évesen már kész nőnek érzi magát :)

2012. aug. 19. 21:19
 23/32 anonim ***** válasza:

szerintem a szempillaspirál nagyon jó, de feketébe, mert az áttetszőnek semmi értelme, és korrektort venék szájfény helyett, mert a szájfény jobban látszik, azért hamarabb berág az anyuci... hát én csak ezt a kettőt használtam 13 évesen sztem ez bőven elég neki egy ideig még

15/L

2012. aug. 22. 02:04
 24/32 anonim ***** válasza:
sztem még 13-15 évesen max korrektor,átlátszó szájfény és annyi elég,nem kell a gyerekeknek kifesteni magukat mégis minek??
2012. aug. 22. 16:31
 25/32 anonim ***** válasza:
Oh Istenem mert csak -.-
2012. aug. 22. 18:51
 26/32 anonim ***** válasza:
nem én fogok 30 évesen fogok sírba tükörbe nézni mert az arcom olyan mint egy 60 évesnek,és elég gáz hogy ettől azt hiszik a kislányok,hogy idősebbnek néznek ki,szerintem nevetséges egy 13-15 éves gyereken a smink de a ti dolgotok,úgy cseszitek el a bőrötök és az életeteket ahogy akarjátok..
2012. aug. 22. 19:53
 27/32 anonim ***** válasza:
*sírva
2012. aug. 22. 19:53
 28/32 anonim ***** válasza:
47%
én 14 éves vagyok és anyámmal járok sminkcuccokat venni :D lazán megenged mindent :D szemceruza, szemhéjtus, szempillaspirál (se rúzst se szájfényt nemhasználok mert szerintem gusztustalan :D ) alapozó, púder, korrektor stb stb.. :) az én anyum laza ilyen téren :) hála a jó istennek :D
2012. aug. 23. 13:54
 29/32 anonim ***** válasza:
26%
adom az utolsót. én is ugyan úgy sminkelek anyu bele se szól.én dolgom hogy mit csinálok. 14/L
2012. aug. 23. 17:38
 30/32 anonim ***** válasza:
59%
az utolsó kettonek: majd 10 évmulva inkább ne is nézztek tukorbe jó sok smink nélkul,elcseszitek az arcotokat és anyátok ezzel nem is torodik,én ennek nem orulnék.én is 14 vagyok,és anya engedi,hogy kicsit sminkeljek,de o is tudja,hogy tonkremehet a borom,ha minden sz**t rákenek.
2012. aug. 24. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!