Szülők, Tinik! 13 éves lánynak áttetsző
szempillaspirál és szájfény?
Figyelt kérdés
Keresztlányom nagyon szeretne sminkelni, de az édesanyja nem engedi. 13. születésnapjára ezt gondoltam neki, de előbb megkérdezem, szerintetek ezt is el fogja-e utasítani az édesanya? Illetve, egyáltalán ennek örülne-e a (kis)lány?
természetesen megkérdezem az anyukát,de előbb felmérném a ti véleményeteket.
Szerintem előbb kérdezd meg, de nem hinném, hogy ne fogadnáá el.
2012. aug. 17. 22:39
22/32 anonim válasza:
13 évesen eszembe se jutott, hogy sminkeljek...
ha anyukája nem engedi, hogy fesse magát, akkor szerintem találj ki neki mást.
13 évesen már kész nőnek érzi magát :)
2012. aug. 19. 21:19
23/32 anonim válasza:
szerintem a szempillaspirál nagyon jó, de feketébe, mert az áttetszőnek semmi értelme, és korrektort venék szájfény helyett, mert a szájfény jobban látszik, azért hamarabb berág az anyuci... hát én csak ezt a kettőt használtam 13 évesen sztem ez bőven elég neki egy ideig még
15/L
2012. aug. 22. 02:04
24/32 anonim válasza:
sztem még 13-15 évesen max korrektor,átlátszó szájfény és annyi elég,nem kell a gyerekeknek kifesteni magukat mégis minek??
2012. aug. 22. 16:31
25/32 anonim válasza:
Oh Istenem mert csak -.-
2012. aug. 22. 18:51
26/32 anonim válasza:
nem én fogok 30 évesen fogok sírba tükörbe nézni mert az arcom olyan mint egy 60 évesnek,és elég gáz hogy ettől azt hiszik a kislányok,hogy idősebbnek néznek ki,szerintem nevetséges egy 13-15 éves gyereken a smink de a ti dolgotok,úgy cseszitek el a bőrötök és az életeteket ahogy akarjátok..
2012. aug. 22. 19:53
27/32 anonim válasza:
*sírva
2012. aug. 22. 19:53
28/32 anonim válasza:
én 14 éves vagyok és anyámmal járok sminkcuccokat venni :D lazán megenged mindent :D szemceruza, szemhéjtus, szempillaspirál (se rúzst se szájfényt nemhasználok mert szerintem gusztustalan :D ) alapozó, púder, korrektor stb stb.. :) az én anyum laza ilyen téren :) hála a jó istennek :D
2012. aug. 23. 13:54
29/32 anonim válasza:
adom az utolsót. én is ugyan úgy sminkelek anyu bele se szól.én dolgom hogy mit csinálok. 14/L
2012. aug. 23. 17:38
30/32 anonim válasza:
az utolsó kettonek: majd 10 évmulva inkább ne is nézztek tukorbe jó sok smink nélkul,elcseszitek az arcotokat és anyátok ezzel nem is torodik,én ennek nem orulnék.én is 14 vagyok,és anya engedi,hogy kicsit sminkeljek,de o is tudja,hogy tonkremehet a borom,ha minden sz**t rákenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!