Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok szülei! Műköröm...

Kamaszok szülei! Műköröm tilos, szex már szabad?

Figyelt kérdés

Egy kicsit érdekesnek gondolom..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz.. támogatták, szerintem korai

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Mindenki leszólja (nekem nem volt, nem is lesz!) de az előző kérdéshez képest..egy műköröm ilyen nagy bűn?

Mi a véleményetek erről?

2012. aug. 10. 09:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Olyat mondok, hogy lehidalsz.:D

Anya azt mondta, csináltathatok tetoválást. A hajfestésre kapásból nemet mondott. Nem vagyok még 15 sem.:D Szép ez a mai világ.:D

2012. aug. 19. 13:16
 22/25 anonim ***** válasza:
Azt a k.va eget :D
2012. aug. 19. 16:17
 23/25 anonim ***** válasza:

Hali, 10-es vagyok.

Megmagyaraznam h miert irtam hogy "a körmeivel vacakolni raer 16 eves kora körül":

Nekünk alltalanosban nem engedtek a sminket es semmi fajta körömlakkot. Nemhogy mükörmöt. Miert?

Pl.: Parom lanya 13 evesen bejött a munka helyemre, kisminkelve, mükörmökkel piros magassarkuban. A kollegam min 16-17 evesnek nezte. pedig nem valami fejlett leanyzo ami a nöiesseget illeti. Ha igy maszkall a varosban elöbb utobb raakadnak az idösebb fiuk is. Aztan meg jönnek a kerdesek hogy:

"22F es 14L, sok a korkülönbseg?"

"14L vagyok es le szeretnek feküdni a 20 eves baratommal. Megtegyem?"

Az egy dolog hogy nem akar pasizni 14-15 evesen. De ez meg nem azt jelenti hogy nem fogjak esetleg leszolitani es egy kedves mosollyal levenni a labarol.

2012. aug. 21. 15:26
 24/25 anonim ***** válasza:

Utolsó bocs de aki akar az műkörmök nélkül is ribi lesz :)

Tudod én 15 vagyok sminkelek, utálom a sportcipőket, szépnek is tartanak, volt olyan h ki se voltam sminkelve és megszóltak...ettől függetlenül..nekem még fiúm sem volt. :)

+egy elég erős katolikus gimibe járok, de ott nem holmi műkörmön meg szájfényen akadoznak ki. Van ettől elitélendőbb dolog is..

2012. aug. 21. 23:45
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem arrol van szo hogy te akarsz-e pasizni a mükörmökkel meg a sminkkel vagy sem.

Hanem hogy a baratom 13 eves lanyat 17-nek neztek. Es tudod, van akit nem erdekel a tenyleges kor, csak az, hogy hogy nez ki. Sok esetben ilyenkor szoktak megeröszakolni a lanyokat peldaul. Aztan meg mondjak az utcabeliek hogy: ne csodalkozzon hogy ramasznak, megkörnyekezik, hiszen hogy nez ki!

Nem kell ahoz buliba sem menni. Eleg ha telen 5 ora utan mesz haza a baratnödtöl vagy edzesröl es valaki akkor jön szembe veled aki esetleg ittas es nöhianya van.

Ha valaki 13-14 eves, nezzen is ki annyinak.

2012. aug. 22. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!